Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Excursie Praga - Karlovy Vary - Bratislava - Budapesta 15 - 20 iunie 2011
admin:
Rate de schimb valutar si monezile tarilor prin care trecem:
Ungaria forint (HUF) 1 EUR = 263 HUF
Cehia: coroana (CZK) 1 EUR = 24,14 CZK. Atentie la schimb, casele de schimb practica un sistem foarte "dibaci" prin care se pierd pana la 10 EUR la un schimb.
Slovacia: EUR
admin:
Ultimele ore de excursie. Suntem intr-un hotel superb in centrul Bratislavei, in cateva minute intram la micul dejun. Urmeaza sa mai vizitam Castelul, apoi o luam spre casa. Am vizitat locuri cu adevarat extraordinare. Praga ramane, nu doar pentru mine ci si pentru ceilalti in varful topului oraselor vizitate vreodata. Karlovy Vary i-a impresionat pe toti, dupaamiza la Budapesta, pe croaziera si la Castel a fost fascinanta. Bratislava orasul boutique, cu statuile sale din bronz ne-a imbiat la plimbare si...bere. Am avut norocul unui timp excelent, nici cald, nici rece, fara ploaie. Va povestim cand ne intoarcem. S-au facut tone de fotografii, pe care o sa le postam. O sa revin si la circuitul de Italia cu ceea ce s-a fostografiat acolo.
janeta:
sa veniti sanatosi ! noi va asteptam cu pozele si povestirile :D
admin:
Ne-am intors cu bine. Recitind ce am scris din holul hotelului din Bratislava mi-am vazut greselile. Aveam doua coreence la calculatorul de langa mine care faceau o galagie infernala, chitaiau si se bucurau, la orice tastare. Si cioflaiau ciunga in cel mai dezgustator mod posibil.
Am sa revin spre seara cu povestiri, pozele le astept si eu pe transfer.ro de la cei care au facut.
janeta:
bine ati venit !
avem ceva rabdare sa va odihniti , dar apoi musai sa desertati traista cu povesti :D
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă