Arhiva > Arhiva

Atitudine pozitiva (arhiva)

<< < (2/4) > >>

admin:
Sunt cateva alimente si bauturi care sunt total contraindicate intr-o cura: pe primul loc, fara nici un adversar pe masura este zaharul, apoi produsele care au la baza cerealele prelucrate, iar cafeaua si produsele din porumb sunt cam pe acelasi loc. Nu mai discutam bineinteles de bauturile alcoolice si cele carbogazoase.

capsuna:
Nu iti imagin ca ceiul verde este mai slab decat cafeaua, dincontra teina e chiar mai puternica decat cofeina.

admin:
Reactii?

capsuna:
Ce fel de reactii? Starea de inviorare pe care ti-o da. Si spunea si Raskolnikov sa nu te astepti sa dormi dupa ce bei ceai verde. E drept ca e o concentratie un pic mai mica de teina in ceaiul verde decat in cel negu. Dar nu e de negijat. Asta imi aduc aminte ca am invatat la cursul de chimie organica si am retiunut datorita faptului ca proesoru ne-a facut paralela de rigoare la curs.

admin:
Oricum, dupa ce am baut un litru de ceai verde, ma incearca o sete groaznica...asta este prima reactie pe care o simt. Pana azi, am mai baut un ceai-doua maxim pe zi, dar nu doar verde si preparat din plic. Astazi am mers special sa-mi cumpar o punga de ceai frunze, iar cand am ajuns acasa am preparat cam un litru. Care de sete l-am baut tot. Acum incerc alta sete...

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă