Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Excursie in Maramures - 9 - 12 iunie 2011

<< < (12/34) > >>

steliana:
Esti extraordinar!
Doar un extraterestru iti poate gasi o scapare in program! Multumim pentru tot!

admin:
Multumesc Steliana, mai incerc inca ceva, sper sa pot obtine un tarif si mai mic:
- cei din Bucuresti (18 pers) sa plece cu un microbuz de 19 + 1.
- eu sa plec din Sibiu cu microbuzul meu si sa iau Sibiul + Tg Mures + Cluj = 4 persoane
Cred si sper sa iesim mai ieftin asa, depinde de oferta care o sa mi se faca. Am transmis deja cateva Email-uri catre transportatorii mai seriosi.

steliana:
Urmaresc cu interes si admiratie tot ceea ce faci. Prin actiunea WK-end, am invatat ceea nu puteam crede pana la acest moment.

De 30 de ani, colaborez cu foarte multi oameni din tara - natura serviciului. Ne-am ajutat reciproc, fara ca macar sa ne vedem, cunoastem, decat telefonic.
Intotdeauna, totul a iesit struna!

Inca odata, felicitari si multumiri pentru tot ceea ce faci!

admin:
Da, in mod cert din Bucuresti are sa se plece cu un microbuz 19 + 1. Maine mai am o discutie cu cei de la firma de transport si apoi ramane sa inchei contractul vineri cand sunt in Bucuresti. Reducerea de tarif pt cei care pleaca din Bucuresti este semnificativa. Va tin la curent.

admin:
Eu plec cu microbuzul din Sibiu. Iau pe Adda din Sibiu si pe Bety din Cluj. Brianna ramane ca tu sa iei microbuzul care trece prin Tragu Mures, am sa-ti spun exact ora si de unde are sa te ia. Din Bucuresti au sa plece 17, cu brianna din Mures 18.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă