Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Excursie in Maramures - 9 - 12 iunie 2011

<< < (8/34) > >>

almi_gabi:
bety, ma bucur ca te-ai inscris , abia astept sa ne cunoastem

valaura11:
Si eu sunt inscrisa, mai demult. Am vazut ca inca nu sunt locurile completate. Mi-ar placea sa stiu care sunt cei care vor merge chiar cum ne vom grupa pentru cazarea in camere (sa stiu dinainte cu cine voi locui)

adda:
si eu m-am inscris...e prima excursie ...:) sper sa fie ok

bety:
Sigur va veti simti bine,am mai fost in tabere si va spun din experienta ca va veti simti minunat,fara sa cunosti dinainte pe cineva.Abia astept sa ne cunoastem!o seara minunata !Bety

admin:
Buna seara tabara draga. Ne apropiem de o actiune cu locurile ocupate in totalitate. Dupa cate am inteles de la Samiza mai este un loc sau doua. Asta inainte de a pleca in Germania. Lista finala o sa apara pe Email-ul fiecaruia cu 2 saptamani inainte de plecare. Tot atunci am sa va anunt si de unde o sa plece microbuzul si toate detaliile necesare. Sunt acum in febra pregatirilor pentru excursia in Italia. O sa fiu cel putin anul acesta one man show. Tin foarte mult sa se organizeze toate actiunile, chiar si daca ar fi sa merg cu cate 2 persoane.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă