Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Excursie in Maramures - 9 - 12 iunie 2011
iulia17:
cai ii maramuresu...
ioana:
Mai sunt locuri ? Merg si eu.
admin:
Mai sunt inca 6-7 locuri - asta raportat la intentii. Mara_sibiu si ioana, va inscriu acum pe amandoua, urmand sa fiti contactate de agentie luni sau marti.
admin:
Din 24 de inscrisi, pana acum 3 au comunicat ca nu mai pot sa ajunga in excursie sau ca sunt nehotarati. Deci azi, 18.04 mai sunt inca 6 locuri pt aceasta excursie.
admin:
Pt "biologie". Am lasat un anunt pe mp, pt ca agentia nu a primit nici un feed back la Email-ul pe care vi l-a transmis in legatura cu excursia din Maramures.
Si valabil pentru toata lumea care se inscrie in taberele Singles Camp: Am rugamintea sa raspundeti la Email-urile agentiei pe care aceasta vi le adreseaza. Neraspunzand la acestea, dati senzatia ca nu doriti sa participati. Puteti foarte usor si simplu sa raspundeti cu da sau nu, in conditiile in care a aparut ceva. Sau daca aveti o problema cu banii, sa comunicati amanarea platii pana la o anumita data. Dar sa raspundeti ceva. Nu este o singura tabara, in paralel se fac inscrieri la mai multe, agentia nu are doar actiunea Singles Camp, este full sezon de inscrieri si va dati seama cat de greu este sa iei pe fiecare inscris care nu-ti raspunde Email, sa-l suni sa vezi daca a citit Email-ul si daca este decis sau nu si de asemenea cand achita. Pentru ca la randul ei agentia trebuie sa achite excursia sau locatia. Este si exemplul Maramuresului pt care trebuia achitat avansul la pensiune, dar nu au achitat decat cca 5 din cei inscrisi. Nu am in perioada asta de nunta a fiului meu sa pun bani de avans ca si in alte ocazii si deci sunt nevoit sa astept incasarea de la cei inscrisi. In situatia in care un avans nu se achita la timp, locatia prerezervata deschide disponibilitatea pt alti clienti, astfel incat te poti trezi ca desi sunt inscrisi pe lista, nu ai locatia cf cu tariful si cu ce s-a anuntat.
Va rog mult sa aveti in vedere ceea ce v-am explicat mai sus.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă