Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Excursie in Maramures - 9 - 12 iunie 2011

<< < (33/34) > >>

julia:

bine aura, vecina mea de scaun
nu cred ca ai exasperat cu pozele, dar cred ca am exasperat noi cu cintatul !!!! data viitoare vor avea toti dopuri sau casti la ei

steliana:
bun venit iulia! :-*

viata este o permanenta (in)cintare!
indiferent de ceea ce auzim, impunem ritmul propriu

micaela:

--- Citat din: julia din Vineri, 24 Iunie 2011, 21:50 ---bine aura, vecina mea de scaun
nu cred ca ai exasperat cu pozele, dar cred ca am exasperat noi cu cintatul !!!! data viitoare vor avea toti dopuri sau casti la ei

--- Terminare citat ---
;D sa vezi tu karaoke in Ceahlau.  :D

Ayouni:

--- Citat din: valaura11 din Vineri, 24 Iunie 2011, 21:47 ---............Cred ca v-am exasperat cu pozele, dar am facut multe, ca sa am din ce tria, facand imagini din mers si neavand nici un aparat mai performant (la care visez de mult). Am imortalizat niste imagini reusite...

--- Terminare citat ---

nu ne-ai exasperat... inca! ;) cum ajung in Bucuresti (ah ce boare racoroasa adie printre copaci acum aici! si ce miros de flori si stele!) iti /va voi trimite pozele "cu oameni" prin transfer.ro.  a propos de exasperare, e posibil ca si noi cantaretele si dansatoarele sa fi produs un astfel de sentiment in altii... cu scuzele de rigoare daca s-a intamplat asa ceva dar nu ne-am putut controla...). 
expresia aceasta imi aminteste de o expresie intr-adevar faimoasa din "Legaturile Primejdioase"  in care John Malkovich intr-un rol interpretat genial, ii da replica lui Michelle Pfeiffer:"it is beyond my control".  da, asa si cu noi, uneori...

dar iti voi trimite pozele, fii fara grija! :-*

almi_gabi:
Ajungand acasa din concediu am  discutat cu un prieten care este din Barsana  si l-am intrebat daca exista locuri in care s-au pastrat locurile traditionale maramuresene. Mi-a raspuns ca mai sunt doar cateva sate – izolate – care nu se afla pe drumurile turistice - care s-au pastrat oarecum intacte , fara interventia omului prin constructia de case noi, moderne si pastrarea vechilor gospodarii autentice.
E pacat ca se pierde din vericiditatea si specifiicul locurilor.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă