Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Excursie in Maramures - 9 - 12 iunie 2011

<< < (22/34) > >>

marcutza:
bun gasit !

janeta:
bine ati venit , bine ati venit !

de-abea astept sa povestiti cum a fost ...

gigi , tu nu cumva ai fost in alta viata pelerin ? ca tu sari dintrun rucsac in altul  :D

adda:
Bine v-am gasit!
Nici nu stiu cu ce sa incep...
Incep totusi prin a spune ca pt. mine a fost prima excursie alaturi de comunitatea Singles Camp, eram in acelasi timp si curioasa sa cunosc in realitate pe cei care i-am vazut scriind pe forum, dar si  putin retinuta deoarece nu stiam exact la ce sa ma astept. Am avut o surpriza placuta sa constat ca sunt oameni foarte deschisi, am cunoscut oameni noi, veseli si plini de viata langa ei era imposibil sa nu te simti bine si sper ca atat cat s-a putut m-am integrat destul de bine.
L-am cunoscut inclusiv pe neobositul Gigi, pt care am toata admiratia pentru rabdarea de care da dovada vis a vis de toate "pretentiile" noastre si tin sa-i mai spun inca o data ca eu personal, si cred ca si altii, s-au simtit forte bine in aceasta excursie.
Cat despre excursia in sine, Maramuresul este un obiectiv care merita vazut. De la primul contact cu zona ti se taie respiratia la cate peisaje minunate sunt de vazut, nu stii unde sa te mai uiti astfel incat sa nu pierzi nimic. Munte , padure, apa, verdeata, urcusuri, coborasuri, vai adanci si spectaculoase....acestea erau peste tot, oriunde mergeai.
Nu ma pricep foarte bine sa descriu in cuvinte ceea ce am vazut, dar a fost o excursie dinamica.
Pt mine urcatul pe munte a fost o provocare mai ales ca nu stiam ce ma asteapta, traseul spre Creasta Cocosului a fost unul inedit insotit de ploaie si ceata, dar a avut farmecul lui chiar si asa, peisajul era superb si chiar daca am abandonat cu putin inainte sa ajung pe culme  :)  ;D
Mi-a placut extrem de mult Manastirea Barsana, e o oaza de liniste si de frumusete, cimitirul de la Sapanta, atelierul de ceramica de la Sacel, Cascada Cailor.....si nu in ultimul rand mersul cu mocanita, care a culminat cu o masa gustoasa, muzica si dansuri sasesti.
Toate obiectivele merita vazute...sunt frumoase fiecare in felul lor, iar cuvintele nu pot exprima tot ceea ce semnifica ele.
Ii las pe ceilalti mai talentati la scris sa va transmita in cuvinte tot ceea ce am vazut.  :)
Inchei prin a spune ca ma bucur ca v-am cunoscut si ca am venit in Maramures.

almi_gabi:
Am revenit din Maramures cu multe amintiri.Locuri de neuitat pline de istorie si traditie romaneasca .
Peisajul bland al coamelor dealurilor ti se perinda prin fata ochilor rupt parca dintro alta lume.

Maramuresul este un amplu muzeu in aer liber unde stravechiul se imbina cu noul  - locul unde viata de zi cu zi a a satului maramuresan este o adevarata intoarcere in timp. In fiecare sat te intampina bisericile de lemn si atat de cunoscutele porti maramuresene- bijuterii de arta populara.

Manastirea Barsana – desi reconstruita relativ recent –pastreaza traditia maramureseana.

Ma bucur ca in aceasta excursie am reintalnit membrii ai SC pe care ii stiam si am cunoscut noi prieteni. Impreuna am urcat pe carari de munte, am vizitat manastirile din zona, cimitirul de la Sapanta si am calatorit cu mocanita.

biologie:
a fost minunat, m'am simtit foarte bine, raman amintiri placute despre locuri si despre noi prieteni, deosebiti
ma intreb cine a plecat cu punga mea cu adidasi urat mirositori :-*

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă