Autor Subiect: Azi multumesc...  (Citit de 147509 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline steliana

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5133
Răspuns: Azi multumesc...
« Răspuns #540 : Luni, 11 Iulie 2011, 22:07 »
se aduna multumirile catre mine! ???

Gigi, fa-mi o chilie! ma apuc cu silviu de spovedanii!

Magdo ... nush ce alesesi. da, macar o facusi bine?
nihil sine deo

Gheorghe

• Vizitator
« Răspuns #541 : Luni, 11 Iulie 2011, 22:10 »
multumesc celor care stiu sa vada dincolo de vorbe. si lui steli pt ca mi-a mai deschis o fereastra in viata si acum vad mai limpede infinitul cerului. :)

luciamanta

• Vizitator
« Răspuns #542 : Luni, 11 Iulie 2011, 22:22 »
   Si eu îi multumesc Bunului Dumnezeu pentru prietenii pe care îi am! Acum realizez care sunt aceştia, realizez că sprijinul unui prieten este cel mai de preţ...

Offline steliana

• Hero Member
« Răspuns #543 : Luni, 11 Iulie 2011, 23:09 »
 ??? Gheorghitaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ......................

cu ce te-am ajutat? spuneti-mi si mie fratilor despre ce este vorba daca tot ma pomeniti.
nu credeti ca asa este normal?
si pana la urma ... indiferent de ceea ce as putea spune, alegerea apartine fiecaruia.

sa va fie de bine!
dar vreau sa-mi fie si mie!
nihil sine deo

Offline steliana

• Hero Member
« Răspuns #544 : Luni, 11 Iulie 2011, 23:33 »
Azi mi s-a multumit de trei ori!
Prima data in real de catre aloevera, pentru ca dorea foarte mult sa ma cunoasca si nu puteam sa-i refuz un lucru atat de normal
A doua oara de catre Magda, de unde am incercat sa obtin explicatii ...
A treia oara de catre Gheorghe ... chiar nu stiu daca multumirea consta in realitate sau s-a omis chilimele ...
Este derutant pentru luarea viitoarelor pozitii, nu numai ca membru sc.
Ziua nu s-a terminat! Mai incap multumiri.

M-ar bucura enorm sa stiu ca am facut ceva bine. Dar m-ar intrista nespus ca aceste multumiri sa fie defapt opusul lor ...

nihil sine deo

Offline balanta

• Hero Member
  • Mesaje postate: 626
  • ...sa fiu eu insami
« Răspuns #545 : Luni, 11 Iulie 2011, 23:36 »
lasa Steliano trei pe ziua de azi...mai e si maine o zi..daca apuc ora 24, iti multumesc io pt rasul tau!
"...am invatat ca poti continua inca mult timp dupa ce ai spus ca nu mai poti..." Octavian Paler

Offline fortuna777

• Hero Member
  • Mesaje postate: 864
« Răspuns #546 : Luni, 11 Iulie 2011, 23:41 »
iti multumesc si eu, Steliana...pentru ca mergi pe Ceahlau si voi putea in sfarsit sa te cunosc :)

Offline steliana

• Hero Member
« Răspuns #547 : Luni, 11 Iulie 2011, 23:43 »
Sunt atat de derutata incat nu vreau sa cred ca si tu @balanta, ai vrea sa spui altceva ... prin ceea ce ai spus.
nihil sine deo

pe_jumate

• Vizitator
« Răspuns #548 : Luni, 11 Iulie 2011, 23:44 »
mai copii, aici nu e rubrica aia stranie cu " Azi multumesc fara rost si rupt din context".. va rog, nu irositi munitia intr-un loc unde nu va citesc vizitatorii ;D

Offline steliana

• Hero Member
« Răspuns #549 : Luni, 11 Iulie 2011, 23:52 »
Multumesc! :D
Iar mi-ai prins gandul!
nihil sine deo

Offline balanta

• Hero Member
  • Mesaje postate: 626
  • ...sa fiu eu insami
« Răspuns #550 : Luni, 11 Iulie 2011, 23:54 »
am spus exact ce am vrut sa spun : ca au oamenii de ce iti multumi dupa ce te cunosc! :)...da cred ca in contextul topicului suna altfel...asa ca jumatea are dreptate!
"...am invatat ca poti continua inca mult timp dupa ce ai spus ca nu mai poti..." Octavian Paler

julia

• Vizitator
« Răspuns #551 : Marți, 12 Iulie 2011, 09:41 »

multumesc ca dupa ziua de ieri nu am capul cit o banita. nu garantez nimic pt azi...

Offline Raphaela

• Full Member
  • Mesaje postate: 116
« Răspuns #552 : Marți, 12 Iulie 2011, 10:42 »
...multumesc @admin-ului ...pentru ca ne-a luat in barca...
S� nu legi niciodat� prietenie cu omul pe care nu-l po�i respecta.

julia

• Vizitator
« Răspuns #553 : Miercuri, 13 Iulie 2011, 18:00 »

daaaaaaa
mai ales ca nu stiu sa inot

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
« Răspuns #554 : Joi, 14 Iulie 2011, 12:38 »
Atunci cand multumim o facem in baza unei bune-cuviinte pe care parintii, bunicii ori  educatorii ne-au pus-o in ghiozdanel de pe vremea cand eram copii.

Eu cred ca un "Multumesc"  trebuie sa izvorasca din sufletul nostru si sa se indrepte firav ori exploziv, printr-un gest ori printr-un cuvant scris sau rostit, printr-un suras sau printr-un cadou, catre  destinatie...

Destinatia poate fi o persoana pe care o cunosti si ti-a dat  ceva ,  poate  fi o persoana pe care nu o cunosti dar cumva, pe o cale nevazuta, a intervenit in destinul tau, poate fi o situatie care te-a adus mai aproape de visul tau, poate fi un incident minor care te-a indepartat de un accident major, poate fi un semn discret care iti arata menirea a carei evidenta nu se lasa vazuta din noianul de posibilitati...

Destinatia unui Multumesc poate fi in prima sau in ultima instanta, fiecare zi , fiecare clipa in care ai sansa sa fii recunoscator pentru simplul fapt ca ESTI, poate fi Universul , poate fi Dumnezeu, cel in care crezi sau nu...

Stim oare ca putem, fara neaparat sa rostim ,,multumesc" ...sa trimitem recunostinta noastra acolo unde ea trebuie sa ajunga?  E de-ajuns uneori doar o privire, o tacere plina de intelesuri, o vibratie a corpului ori a sufletului nostru, o unda de energie luminoasa, o imbratisare, ori un zambet... ...modalitatea conteaza mai putin.

Aceste randuri sunt felul meu de-a multumi  fiecaruia dintre voi.  :)