Arhiva > Arhiva
Azi multumesc...
julia:
m-a miscat povestea asta...
e un gest frumos si care ne arata ca atunci cind esti in mare nevoie CINEVA iti trimite ajutor.
"It is one of the most beautiful compensations of this life that no man can sincerely try to help another without helping himself." Ralph Waldo Emerson
micaela:
una dintre cele mai mari bucurii pe care ti le poti darui este sa faci fericit un copil; sa-i simti sufletul razand.
janeta:
--- Citat ---Am scris intimplarea asta de azi, aici, din trei motive.
Unul e ca cineva m-a incurajat s-o scriu si s-o pun aici. Al doilea e ca ştiu că această poveste va folosi odată la ceva. Şi in sfirşit al treilea e că am simţit nevoia să mulţumesc că am un prieten ca Marius.
--- Terminare citat ---
ai uitat sa adaugi si ca esti un om bun , Manfred .
e bine ca ai postat intamplarea asta aici si ca ne-ai reamintit in felul acesta ca am putea din cand in cand sa mai uitam de noi si sa ne gandim ca intotdeauna se va gasi cineva caruia am putea sa-i luminam putin chipul si viata .
luciamanta:
:) Manfred, ai făcut o faptă bună, ai un suflet mare...
Faptele vorbesc pentru noi, faptele rămân în urma noastră, dovezi ale existenţei noastre... Consider că pe acest forum ar trebuie scrise multe asemenea întâmplări ale vieţii, întâmplări care să ne dea de gândit şi care să ne arate cu adevărat CINE SUNTEM.
Multumesc tie, Manfred si prietenului tău pentru omenia din voi!
Manfred:
Vă mulţumesc tuturor pentru cuvintele frumoase pe care mi le-aţi spus, mă simt chiar puţin stînjenit. :)
N-am vrut să sune melodramatic întîmplarea prin care am trecut ieri, (nu-mi place deloc melodrama :) ) aşa că m-am străduit cît am putut.
Continui să cred că o societate civilizată ar trebui să-şi protejeze mai mult copiii, ei nu se pot apăra singuri.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă