Arhiva > Arhiva

Azi multumesc...

<< < (111/131) > >>

balanta:
am spus exact ce am vrut sa spun : ca au oamenii de ce iti multumi dupa ce te cunosc! :)...da cred ca in contextul topicului suna altfel...asa ca jumatea are dreptate!

julia:

multumesc ca dupa ziua de ieri nu am capul cit o banita. nu garantez nimic pt azi...

Raphaela:
...multumesc @admin-ului ...pentru ca ne-a luat in barca...

julia:

daaaaaaa
mai ales ca nu stiu sa inot

almi_gabi:
Atunci cand multumim o facem in baza unei bune-cuviinte pe care parintii, bunicii ori  educatorii ne-au pus-o in ghiozdanel de pe vremea cand eram copii.

Eu cred ca un "Multumesc"  trebuie sa izvorasca din sufletul nostru si sa se indrepte firav ori exploziv, printr-un gest ori printr-un cuvant scris sau rostit, printr-un suras sau printr-un cadou, catre  destinatie...

Destinatia poate fi o persoana pe care o cunosti si ti-a dat  ceva ,  poate  fi o persoana pe care nu o cunosti dar cumva, pe o cale nevazuta, a intervenit in destinul tau, poate fi o situatie care te-a adus mai aproape de visul tau, poate fi un incident minor care te-a indepartat de un accident major, poate fi un semn discret care iti arata menirea a carei evidenta nu se lasa vazuta din noianul de posibilitati...

Destinatia unui Multumesc poate fi in prima sau in ultima instanta, fiecare zi , fiecare clipa in care ai sansa sa fii recunoscator pentru simplul fapt ca ESTI, poate fi Universul , poate fi Dumnezeu, cel in care crezi sau nu...

Stim oare ca putem, fara neaparat sa rostim ,,multumesc" ...sa trimitem recunostinta noastra acolo unde ea trebuie sa ajunga?  E de-ajuns uneori doar o privire, o tacere plina de intelesuri, o vibratie a corpului ori a sufletului nostru, o unda de energie luminoasa, o imbratisare, ori un zambet... ...modalitatea conteaza mai putin.

Aceste randuri sunt felul meu de-a multumi  fiecaruia dintre voi.  :)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă