Arhiva > Arhiva
Azi multumesc...
marcutza:
--- Citat din: almi_gabi din Miercuri, 11 Mai 2011, 17:26 ---gestul marcutzei de azi m-a facut sa simt ca ii pasa cuiva de mine, sa-mi aduc aminte ce a facut acum un an pentru mine ~ fara sa imi ceara nimic in schimb.
multumesc marcutza!
--- Terminare citat ---
:-*
marcutza:
azi multumesc oamenilor oameni !
optimus sum:
--- Citat din: marcutza din Vineri, 13 Mai 2011, 11:42 ---azi multumesc oamenilor oameni !
--- Terminare citat ---
Eu multumesc catelusei mele pentru ca mi-a aratat azi ce inseamna iubirea adevarata. am uitat-o inchisa intr-o magazie de ieri de la ora 16.00. azi am descoperit-o la ora 14.30... ce credeti ca a facut cand i-am deschis usa ? bineinteles ca aveti si raspunsul , mi-a sarit in brate pupandu-ma si bucurandu-se...
Nu stiu cate sotii/prietene/iubite ar fi fost in stare sa se bucure la fel de vederea mea dupa o astfel de patanie ?
Reiau, Multumesc unui animal care mi-a dat o lectie de iubire !
micaela:
--- Citat din: optimus sum din Vineri, 13 Mai 2011, 14:47 ---
--- Citat din: marcutza din Vineri, 13 Mai 2011, 11:42 ---azi multumesc oamenilor oameni !
--- Terminare citat ---
Eu multumesc catelusei mele pentru ca mi-a aratat azi ce inseamna iubirea adevarata. am uitat-o inchisa intr-o magazie de ieri de la ora 16.00. azi am descoperit-o la ora 14.30... ce credeti ca a facut cand i-am deschis usa ? bineinteles ca aveti si raspunsul , mi-a sarit in brate pupandu-ma si bucurandu-se...
Nu stiu cate sotii/prietene/iubite ar fi fost in stare sa se bucure la fel de vederea mea dupa o astfel de patanie ?
Reiau, Multumesc unui animal care mi-a dat o lectie de iubire !
--- Terminare citat ---
da, nu vreau sa-mi imaginez ce ti-ar fi spus un om, si mai ales o femeie. :D
transmite-i salutari catelusei tale iubitoare. :)
optimus sum:
am sa intreb primul om care declara ca iubeste , daca ar proceda la fel ca si catelusa mea cu iubita/iubitul , intr-o situatie similara...intradevar avem multe de invat de animale...sunt mai omenoase decat oamenii de cele mai multe ori...
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă