Arhiva > Arhiva

Azi multumesc...

<< < (27/131) > >>

marcutza:
azi va multumesc pt ca ati inteles ca excesul dauneaza grav sanatatii mai ales cand exista reguli si nu impuneri  ;)

va multumesc pt spontaneitate si pt agerimea mintii dar asociate cu nekillarirea ideilor aplicate acolo unde ordonarea cere.  :)

optimus sum:

--- Citat din: micaela din Sâmbătă, 07 Mai 2011, 10:53 ---Multumesc Iuliei ca mi-a trimis linkul de transfer al fotografiilor de la seara folk, dar download-ul nu se finalizeaza, la mine. si am incercat de pe doua computere. i s-a mai intamplat cuiva sau ma persecuta pe mine link-ul?  :D

asta-mi aduce aminte de un banc cu unul care avea mania persecutiei...la un meci de rugby ii spune unui amic: "ii vezi pe aia adunati gramada? ma barfesc pe mine"  :D

--- Terminare citat ---
mai este si dupa sufletul omului... ;D
la mine a mers...

marcutza:
si la mine a mers linkul din prima, asa e @optimus, dupa sufletul omului  :) asa e !

multumesc @iulliei  :)

offtopic

@micaela, la agerimea si spontaneitatea mintii tale si facand abstractie de limbajul politicianist aferent "bancului" din mesajul tau  :) raspunsul meu e da  ;)

micaela:
 sunteti niste nasoi  :D
am un suflet de aur, da?  :D

marcutza:

--- Citat din: micaela din Sâmbătă, 07 Mai 2011, 11:27 ---am un suflet de aur, da?  :D

--- Terminare citat ---

asta da si-ti multumim pt ca esti cu noi  :)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă