Arhiva > Arhiva
Azi multumesc...
francesca777:
voua tuturor :-*
steliana:
multumesc, pentru minunile care sunteti! :-*
este o placere sa petreci clipe ... intre nestemate
micaela:
multumesc paznicului de la parcarea Eva care a reusit sa-mi introduca masinuta intr-un loc minuscul, cu oglinzille retrovizoare rabatute, dupa ce eu am blocat circulatia 5 minute in spatiul dintre locurile de pe dreapta si de pe stanga. in spate astepta, rabdatoare, o masina a politiei, dar m-am gandit ca, moderni au ba, politistii ar fi putut deveni nerabdatori la un moment dat :D, asa ca l-am rugat pe junele de ma pilota, la fel de rabdator, sa binevoiasca a ma scoate din incurcatura si sa fluidizeze circulatia in parcare. :D :D :D multumesc si ca, in ciuda ploii, noptii si a "lamailor" de pe geamurile masinii am reusit sa ajung intreaga acasa, ieri. :D acum am inteles cum e cu "gustul libertatii" pe care ti-l da obiectul de transport individual. ;)
micaela:
Multumesc, pe aceasta cale (tovarasi :D) si regiilor autonome de transport din Bucuresti, care furnizeaza servicii suficient de bune si pentru varianta mea nemotorizata. la drept vorbind, am facut cu masina mult mai mult timp decat fac cu metroul. ;) :D
Carla:
Multumesc pentru ca am devenit jr. member!!! :-*
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă