Autor Subiect: Frumusetea  (Citit de 215277 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Caroline

• Vizitator
Re: Frumusetea
« Răspuns #705 : Miercuri, 11 Iulie 2012, 17:32 »
Idem si ibidem.  :)

Offline nickyblu

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 388
« Răspuns #706 : Miercuri, 11 Iulie 2012, 17:44 »
 :thumbup:

Offline Matei

• Hero Member
  • Mesaje postate: 933
« Răspuns #707 : Miercuri, 11 Iulie 2012, 23:19 »
sharon stone nu stiu cat de frumoasa este sau nu dar are un magnetism sexual special; este naturala; este sexi fara sa faca un efort prea mare in acest sens. si mai are si niste ochi care ascund o lume de promisiuni, amenintari, mistere. julia roberts, pas... mda, se pare ca nu prea-mi plac femeile slabe si cu gura mare (nici la propriu nici la figurat).  :) pe de alta parte, atat ea cat si angelina mi se par cam lipsite de naturalete, se forteaza prea mult. parerea mea.
"Stay hungry, stay foolish"

Offline micaela

• Hero Member
  • Mesaje postate: 6590
« Răspuns #708 : Joi, 12 Iulie 2012, 00:05 »
da, recunosc ca eu raman rece la magnetismul sexual al lui Sharon Stone, dar la al lui Michael Douglas am cevga sensibilitati.  ;D

Offline steliana

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5133
« Răspuns #709 : Joi, 12 Iulie 2012, 13:20 »
ehhh... si eu, la al lui ta,su! suntem semeni de gropita in barba  8)
nihil sine deo

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #710 : Joi, 12 Iulie 2012, 18:02 »
Tat'su da, el nu. Categoric. Nu stiu sa explic de ce... poate pentru ca barbatii prea frumosi, gen Di Caprio, Brad Pitt etc. nu prea par barbati, dom'le... inca. :strambatura:

Offline bit

• Hero Member
  • Mesaje postate: 3015
« Răspuns #711 : Joi, 12 Iulie 2012, 18:11 »
... poate pentru ca barbatii prea frumosi, gen Di Caprio, Brad Pitt etc. nu prea par barbati, dom'le... inca. :strambatura:
Pai ce vreai bre, nu toata lumea s-a nascut Sean Connery!

Offline adda

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1326
« Răspuns #712 : Joi, 12 Iulie 2012, 18:15 »
ce Brad Pitt sau Di Caprio? mai bine un George Clooney sau Travolta  ;D

Offline bit

• Hero Member
« Răspuns #713 : Joi, 12 Iulie 2012, 18:20 »
ce Brad Pitt sau Di Caprio? mai bine un George Clooney sau Travolta  ;D
Bre guppy, Travolta e prieten cu baietii, cica...Prea prieten chiar! Si mai e si stupido-sciento-mancator de placenta-log, la fel ca si nen-so Cruise (ala de care s-a saturat Katie). Mda, Pacat de Travolta, zic asta gandindu-ma la Pulp Fiction, Grease, Michael...Phenomenon. Adica are stofa de superstar. Da` foloseste stofa ca sa-si faca cizme din ea.

Offline adda

• Hero Member
« Răspuns #714 : Joi, 12 Iulie 2012, 18:23 »
pai lasa ca nu-l iau de barbat :P mie imi place ca actor  :)

Offline bit

• Hero Member
« Răspuns #715 : Joi, 12 Iulie 2012, 18:23 »
pai lasa ca nu-l iau de barbat :P
;D
Sah-mat.

Offline adda

• Hero Member
« Răspuns #716 : Joi, 12 Iulie 2012, 18:25 »
in sfarsit  ;D

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #717 : Joi, 12 Iulie 2012, 18:26 »
Ma tot mir de exemplele astea ale voastre, Adda si bit... Din punctul meu de vedere - ca impresie pur fizica, ca de astfel de "frumusete" e vorba - eu votez Jeff Goldblum sau Denzel Washington; ca impresie de ansamblu - Sting; ca si curiozitati, atitudini intrigante (si in acelasi timp interesante) - Jacques Brel si Arnold Schwartzenegger (in filmul "Gemenii" e adorabil... intotdeauna m-au impresiat uriasii care te-ar putea strivi intr-o secunda - si ma refer in general la oamenii puternici ca personalitate, nu fizic - dar care nu o fac, ci isi folosesc "puterea" ca sa te apere, pentru ca te iubesc.  ::) ).

Offline bit

• Hero Member
« Răspuns #718 : Joi, 12 Iulie 2012, 18:26 »
in sfarsit  ;D
No no no, doar aci. La alte cele topicuri, meciul se joaca in continuare... :P

Offline adda

• Hero Member
« Răspuns #719 : Joi, 12 Iulie 2012, 18:32 »
No no no, doar aci. La alte cele topicuri, meciul se joaca in continuare... :P
sunt convinsaaa .... :P nici nu ma gandeam altfel  ;D
Ma tot mir de exemplele astea ale voastre, Adda si bit... Din punctul meu de vedere - ca impresie pur fizica, ca de astfel de "frumusete" e vorba - eu votez Jeff Goldblum sau Denzel Washington; ca impresie de ansamblu - Sting; ca si curiozitati, atitudini intrigante (si in acelasi timp interesante) - Jacques Brel si Arnold Schwartzenegger (in filmul "Gemenii" e adorabil... intotdeauna m-au impresiat uriasii care te-ar putea strivi intr-o secunda - si ma refer in general la oamenii puternici ca personalitate, nu fizic - dar care nu o fac, ci isi folosesc "puterea" ca sa te apere, pentru ca te iubesc.  ::) ).
pai tocmai de-aia nu imi plac Brad Pitt sau Di Caprio...nu-mi plac astia frumosi, parca sunt prea "sculptati"