Autor Subiect: Frumusetea  (Citit de 215271 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Mari_a

• Vizitator
Re: Frumusetea
« Răspuns #510 : Luni, 05 Decembrie 2011, 13:37 »
Tot ea  :)

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
« Răspuns #511 : Luni, 05 Decembrie 2011, 13:45 »
Noi fotografii cu Marilyn Monroe

stia cum sa pozeze - de aceeea si atragea - era feminina, avea atitudine si degaja farmec  8)
de aceea are sa ramana un reper de frumusete pentru perioada in care a trait

silviu

• Vizitator
« Răspuns #512 : Luni, 05 Decembrie 2011, 15:13 »
era si fotogenica :)

Caroline

• Vizitator
Re: Răspuns: Frumusetea
« Răspuns #513 : Marți, 06 Decembrie 2011, 20:45 »
firii omului. e o necesitate naturala.

Ma distram de cateva minute pe acest topic... cum din "Frumusete", a devenit "Razboiul orgoliilor".  ;D
(atunci - in paranteza fie spus - unde e frumusetea?!), cand am dat de primul adevar: Da, este in legea firii! In legea firii noastre biologice sunt urmatoarele:

1. Instinctual, orice se apropie de "proportiile de aur" ale infatisarii umane este considerat normal, cunoscut, mostenit colectiv, acceptabil social. "Frumos" la nivel de top model se traduce in subconstientul nostru prin nepericulos, de apropiat fara teama, de admirat, de urmat, sigur, vezi carismatic (fizic vorbind).

2. Ceea ce se abate intre anumite limite, dar inca mai seamana cu normalul, devine nou, incitant, demn de explorat, cu oarecare precautii, dar atragator (acel "nu stiu ce si nu stiu cum"). Un artist portretist mi-a povestit odata cum realizeaza portretele: intai "proportiile de aur" si pe urma se calculeaza vizual abaterile...
<a href="" target="_blank" class="aeva_link bbc_link new_win"></a>

3. Ceea ce depaseste limitele "normalului", nu mai seamana cu media, nu mai face parte din specie, rezulta teama instinctiva de necunoscut, respingere, uratenie. Intr-un trib de maimute, un animal mutilat intamplator printr-un accident nu mai este recunoscut de catre ceilalti si este alungat din grup.

4. Intre sexe, acum.... biologic, frumos inseamna sanatos. Un par urat, dintii stricati, tenul tern etc. sunt de cele mai multe ori consecintele unei sanatati precare. O femeie frumoasa fizic, este automat o femeie cu o conditie fizica bine intretinuta, si daca e si tanara, e probabil si mai apta sa procreeze. Instinctul de reproducere masculin este acela de a-si raspandi samanta, nu de a deveni un bigam molcom... (Vorbesc strict de legile firii aici, nu de valorile umane.) Instinctul feminin este in schimb acela de a-si asigura progenitura nu numai cu un bagaj genetic sanatos, ci si cu adapost si sursa de hrana, din partea masculului dominant. De aici frecventa mai mare a cuplurilor ea - tanara, el - bogat si nu invers!  :P

Personal... desi sunt femeie, dati-mi voie sa nu cred in suprematia niciuneia dintre frumuseti exterioara/interioara. Sunt la fel de importante! Pentru oricare dintre sexe!
Nu stiu altii cum sunt, da' mie mi se par la fel de frustrante ambele extreme: "imi placi pentru sufletul si caracterul tau" (adica nu ca femeie), cat si "imi placi ca femeie" (dar restul nu ma intereseaza). Oare o mai fi vreo cale de mijloc pe undeva... ca eu n-am gasit-o inca...  ;D

Caroline

• Vizitator
Re: Răspuns: Frumusetea
« Răspuns #514 : Marți, 06 Decembrie 2011, 21:05 »
si daca ma gandesc bine nici nu e asa batran ci numa` bun ( ochi dati peste cap , cu greu de adus inapoi )  :o

Jos palaria, Janeta! No further comments. ...   ::)

silviu

• Vizitator
« Răspuns #515 : Sâmbătă, 10 Decembrie 2011, 22:59 »
Jennifer Aniston, "cea mai sexy" femeie din toate timpurile
Actriţa americană Jennifer Aniston a fost desemnat㠄cea mai sexy" femeie din toate timpurile, în urma unui sondaj la care au participat cititorii site-ului MensHealth.com.

În acest sondaj, actriţa americană a devansat o serie de „legende" din lumea filmului şi a muzicii, precum Raquel Welch, Marilyn Monroe, Madonna, Pamela Anderson şi Angelina Jolie, potrivit contactmusic.com.

Jennifer Aniston, în vârstă de 42 de ani, a declarat că, în opinia ei, actriţa franceză Brigitte Bardot şi activista feministă Gloria Steinem ar trebui să ocupe primele poziţii în topul celor mai sexy femei din toate timpurile.

Offline manghel

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 71
  • simplitate si siguranta
« Răspuns #516 : Duminică, 11 Decembrie 2011, 10:30 »
calea de mijloc este reflectarea frumusetii interioare la exterior si vorbim despre un exterior sincer si nu o masca care o poate afisa multa lume doar pentru a fi altcineva decat ceea ce are inauntru
forta de a trece peste orice

Offline almi_gabi

• Hero Member
« Răspuns #517 : Luni, 12 Decembrie 2011, 20:35 »
Jennifer Aniston, "cea mai sexy" femeie din toate timpurile
........

nu arata rau Jennifer - m-a distrat fotografia de la minutul 2:03 in care se sprijina cu varful degetelor de la picioare de perete opus  ;D

cum oare unele vedete reusesc sa arate bine odata cu trecerea anilor iar altele  ca de exemplu cele 5 de mai jos sa arate asa rau

Foto: 5 foste sex simboluri care arată rău

care sa fie pana la urma secretul frumusetii  !!??  ???

silviu

• Vizitator
« Răspuns #518 : Luni, 12 Decembrie 2011, 20:56 »
depinde si de mostenirea genetica, si de abuzurile facute in tinerete. cum sa mai arat io bine acum, cand la tinerete beam bere cu vodca, fumam 2 pachete si pierdeam jde de nopti cu femei de oameni? imi zicea o fata: hai cu mine la mare! eu imediat plecam. pai ce minte aveam io?! isi batea aia joc de trupul meu cate 2 saptamani :( ajungeam acasa mai slab cu 5 kg si tras la fatza ca tzapu' nu mai zic unde :( bine ca nu existau iarba si coca pe vremea aia, altminteri cred ca miroseam trandafirii de la radacina demult :'(

Offline manghel

• Jr. Member
  • **
« Răspuns #519 : Luni, 12 Decembrie 2011, 22:06 »
arata bine natural sau lucrate din toate punctele de vedere, atat operatii,tratamente cat si poze si imagini prelucrate, sincer tare as vrea sa vad si eu o astfel de persoana cand deschide ochi dimineata cum arata. :D

Offline liliana_czc

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 26
« Răspuns #520 : Luni, 12 Decembrie 2011, 23:47 »
E mai bine sa n-o vezi!!!!!!! :o

silviu

• Vizitator
« Răspuns #521 : Marți, 13 Decembrie 2011, 11:41 »
ce noroc pe capul nostru ca nu ne vom trezi niciodata langa jennifer aniston cand deschide ochii dimineata.

Offline manghel

• Jr. Member
  • **
« Răspuns #522 : Marți, 13 Decembrie 2011, 21:29 »
depinde. dar daca persoanei respective ii plac filmele horor 3D?  :o

silviu

• Vizitator
« Răspuns #523 : Miercuri, 14 Decembrie 2011, 13:49 »
"Regina" Playboy într-o reclamă super-sexy pentru NFL

alta langa care nu as vrea sa ma trezesc dimineata. da, da! feri-m-ar Sfantu!

Doamne! e ca-n filmele de groaza. brrrrrrr

Offline almi_gabi

• Hero Member
« Răspuns #524 : Miercuri, 14 Decembrie 2011, 22:08 »
silviu, faci tu ce faci si pana la urma asociatia aia de frecat menta te trimite tot pe langa tipe faine  ;D