Autor Subiect: Frumusetea  (Citit de 218441 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

silviu

• Vizitator
Re: Frumusetea
« Răspuns #450 : Marți, 25 Octombrie 2011, 15:54 »

julia

• Vizitator
« Răspuns #451 : Miercuri, 26 Octombrie 2011, 16:49 »

silviu

• Vizitator
« Răspuns #452 : Joi, 27 Octombrie 2011, 23:13 »
Transformare spectaculoasă: A slăbit 50 de kilograme şi a ajuns Miss

De la cea mai grasă fată din liceu, o tânără din Statele Unite a ajuns Miss Carolina de Sud. A slăbit treptat cu o dietă sănătoasă, dublată de mult sport, iar acum are un corp de invidiat şi speră să fie următoarea Miss America.

Offline steliana

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5133
« Răspuns #453 : Vineri, 28 Octombrie 2011, 12:31 »
eu mis, asa cum sunt ... si vreau ca cred ca sunt a celui care ma vede miss, asa cum mis,;
si intrec si ultimul miss, la asa cum mis,!
TOTUL ESTE, SA AI VIZIUNEA MIS(S)IONARII!
nihil sine deo

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
« Răspuns #454 : Joi, 03 Noiembrie 2011, 08:54 »
Celebritatile recurg la tot felul de mici trucuri de infrumusetare pentru a se transforma in adevarate dive.
Este si cazul lui Jennifer Lopez, actrita care se afla in plina ascensiune in lumea muzicala. Pentru a oferi un plus de volum parului sau, JLO opteaza pentru extensiile de par.
Cantareata a fost protagonista unui incident mai putin placut in timpul unui concert. In timp ce canta noua sa piesa, Papi, diva si-a pierdut cateva suvite de extensii. Probabil ca asta i se trage de la prea multa zbenguiala.
Vezi mai jos clipul cu pricina:

<iframe width="640" height="385" src="//www.youtube.com/embed/L-N31lkbSO4?fs=1&start=" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

asa ca dragelor- atentie la extensii  ;D

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #455 : Joi, 03 Noiembrie 2011, 09:15 »
Care actrita in plina ascensiune in lumea muzicala? Filmele ei sunt atat de... cum sa zic... edulcorate, ca te ia greatza... Muzica, ma rog, place multora. Mie nu. Dar gusturile nu se discuta.
Pentru mine JLo a ramas ceea ce a fost cand s-a lansat: o dansatoare. Jenny from the block, from the black, from the bronx, from the back.

Si la tema: nu mi-as pune extensii decat daca m-as apuca sa fac bani din aspect...  ;) Ceea ce nu mai e posibil!  ;D

(Sa ma scuzi, gabi, n-am nimic cu tine, am io azi p-ale mele  :) :-* )

Offline almi_gabi

• Hero Member
« Răspuns #456 : Joi, 03 Noiembrie 2011, 09:32 »
ce sa ai cu mine  :) - poate sa-mi spui unde sa fac niste extensii bune  ;D - nu ca astea ale lui JLo - eu in locul ei i-as da in judecata - cum e posibil asa ceva - si sunt convinsa ca nu le-a facut la 'frizeria" din coltul strazii - si cand apari pe scena - aspectul fizic conteaza

silviu

• Vizitator
« Răspuns #457 : Joi, 03 Noiembrie 2011, 18:28 »
O culturista a SOCAT planeta
Un culturist american a socat lumea dupa ce si-a facut schimbare de sex.

Chris Bruce era antreprenor, avea o sotie si doi copii, conducea o firma de milioane de dolari, dar a decis sa riste totul si sa-si schimbe viata
Mai intai s-a apucat de culturism si a ajuns la 115 kg de muschi si fibra, castigand mai multe premii in concursurile de bodybuilding.
In 2008, Chris a luat o decizie socanta! Si-a schimbat sexul, explicand ca toata viata sa s-a simtit mai mult femeie decat barbat.

julia

• Vizitator
« Răspuns #458 : Duminică, 06 Noiembrie 2011, 15:19 »
am mai vazut ideea asta in filme - cea mai frumoasa femeie e un barbat (sau invers).
cine stie pina la urma poate asa si este: cel mai bun rezultat in ce priveste frumusetea umana e un amestec intre sexe.

silviu

• Vizitator
« Răspuns #459 : Duminică, 06 Noiembrie 2011, 23:08 »

silviu

• Vizitator
« Răspuns #460 : Luni, 07 Noiembrie 2011, 10:11 »

julia

• Vizitator
« Răspuns #461 : Luni, 07 Noiembrie 2011, 17:37 »
pe bune daca o vad frumoasa
zici ca-i de plastic

Offline almi_gabi

• Hero Member
« Răspuns #463 : Luni, 07 Noiembrie 2011, 18:41 »
nici n-as fi recunoscut-o daca nu scria in titlu  8)

julia

• Vizitator
« Răspuns #464 : Miercuri, 09 Noiembrie 2011, 00:57 »
silviu ai gresit topicul
ala cu vintage e mai jos