parerea mea este ca oamenii te vad asa cum te vezi si tu in adancul sufletului . de ce ? pentru ca tu poti transmite celor din jurul tau imaginea pe care o ai despre tine . daca ai un fizic nu prea daruit de natura si daca tu insuti nu dai o importanta prea mare acestui lucru , nici cei alaturi de care traiesti nu vor fi interesati de asta ci mai mult de omul pe care tu insuti il pretuiesti la tine . am presupus mereu ca asta inseamna traducerea acelui citat "frumusetea vine din suflet" , putin mai altfel adica decat cum se interpreteaza .
apoi , din punctul meu de vedere este imposibil ca un om sa nu aiba , fizic vorbind , ceva frumos . totul este sa stii sa pui in valoare acel frumos si sa tratezi cu mult umor ceea ce nu-ti place prea tare . umorul propriu desfiinteaza complexele intrun mod pe care niciun psihoterapeut nu va reusi vreodata .
n-aveti decat sa priviti in jurul vostru si sa vedeti cati oameni mai putin frumosi sunt apreciati si doriti ca parteneri .
v-o dau exemplu pe Nina Cassian . e urata cu draci , dar ce viata plina a avut ( ca sa nu mai vorbesc de ce amoruri furibunde a avut parte ) . femeia asta a stiut sa-si valorifice dotarile cu care a fost inzestrata in detrimentul celor cu care a fost mai putin daruita . si lista poate continua la nesfarsit , cum prea bine stiti si voi...