Autor Subiect: Frumusetea  (Citit de 215929 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline micaela

• Hero Member
  • Mesaje postate: 6590
Răspuns: Frumusetea
« Răspuns #255 : Miercuri, 25 Mai 2011, 17:50 »
marcuta, tine minte un lucru de la mine, ca-s mai batrana  ;D, atacurile ii discrediteaza pe cei care le fac nu pe cei carora le sunt adresate. in rest, numai de bine.

Jeanette, sa stii ca si eu te prefer asa naturala. cele spuse mai sus voiau a-ti preciza ca madama din fotografie e "aranjata", necum o splendida faptura clepsidrica.

Offline janeta

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1730
  • carpe diem
« Răspuns #256 : Miercuri, 25 Mai 2011, 17:53 »
Citat
@janeta !!! tu ai  frumusete o naturala, cu un bun simt excitant si cu o intuitie debordanta !!!! tine-o tot asa, pe mine m-ai atras din prima si crede-ma ca asa vei atrage in continuare(si NU ma refer la femei ci la partea masculina Grin) !

nu prin erate, prin standarde ridicate cu mult deasupra nasului, ipocrizie, linguseala de 2 lei samd Wink

restul e can'can  Wink

marcutza draga , de ce n-am eu norocul ca tu sa fi cel fat-frumos ( cu palosul gros -citat cassa loco-) care sa cada drept pe spate in fata frumusetii mele naturale de 56 de ani  ( asta pt ca n-am avut bani de tunat ) si excitat la maxim de bunul meu simt ( ceva nou: nu-mi amintesc ca bunul meu simt sa fi facut sa pocneasca fermoarul vreunui prohab vreodata)?

eu spun frumos : saru`mana pentru frumoasa parere , dar eu cred ca tu ai o problema cu generozitatea : faci risipa  :D

si am sa te rog sa nu mai incerci sa ma faci sa ma simt cu atomii perfect aranjati si asezonati , pentru ca sunt femeie batrana si plang usor  :'(

si decat in vorbe sa ne duelam , mai bine un cantec sa ascultam :

<iframe width="640" height="385" src="//www.youtube.com/embed/XchFVm0xx0I?fs=1&start=" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Offline janeta

• Hero Member
  • carpe diem
« Răspuns #257 : Miercuri, 25 Mai 2011, 17:57 »
Citat
Jeanette, sa stii ca si eu te prefer asa naturala. cele spuse mai sus voiau a-ti preciza ca madama din fotografie e "aranjata", necum o splendida faptura clepsidrica.

mica , puiule , si tu ? ba eu as fi lasat rapid naturaletea ridata si m-as fi tunat in draci ca sa arat macar pe 1/2 din cum arata tanti aia . si ramaneam la fel cu " frumusetea sufletului ? ca nu-mi vara nenea doctorul silicon si acolo  :D

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #258 : Miercuri, 25 Mai 2011, 18:01 »
parol ca mie dama aia nu-mi place... de gustibus. intotdeauna pariez pe naturalete...
si la ce foloseste un chip tanar si-o piele intainsa dar cu un suflet ridat si ros de rautati?  ;D
frumusetea sta in caracterul omului, in bucuria lui de viata, in energia pozitiva, in umorul lui, in "ranjeala"...ca nu numai Jul e ranjita pe aici, remember? vrei sa "public" fotografia ta?  ;D

carmentoma

• Vizitator
« Răspuns #259 : Miercuri, 25 Mai 2011, 18:05 »
    Faci parte, fara discutie, Janeta, dintre femeile frumoase de aici, dar asta nu o spun eu ci oglinda! Cea fizica si mai ales cea a sufletelor noastre! Si nu stiu ce ti-ai putea dori sa "tunezi"! Pe mine ma urateste firea mea prea directa, sunt convinsa, dar chiar nu pot sa trec cu vederea anumite aspecte care nu imi convin la un moment dat, doar pentru a "face frumos"! E impotriva naturii mele! Nu vreau sa ma schimb, asa scorpie cum sunt si imi dau seama ca ieri nu l-am suparat doar pe @optimus sum, ci mai ales pe admiratoarele lui secrete! Eu nu sunt ranchiunoasa, in schimb, doar ca nu imi plac oamenii prefacuti si "joviali" doar asa, de protocol! El este si va ramane un barbat bine, cu succes la sexul frumos, indiferent de parerea si polemicile mele cu el! Trebuie sa fie pe aici si persoane "asa nu", ca mine, ca altfel nu ati mai avea grad de comparatie sa vedeti frumusetile din jur!

optimus sum

• Vizitator
« Răspuns #260 : Miercuri, 25 Mai 2011, 18:16 »
eratele au rolul lor, atata timp cat nu putem sa ne editam greselile direct...
 standardele ridicate au rostul lor,
ipocrizia si linguseala eu le vad in alta parte dar asta e doar opinia mea...
de acord cu voi ca avem o problema de personalitate, si trebuie sa o rezolvam ca sa putem merge mai departe...
dar daca ne mai intepam mult pe forum , aiurea, eu imi iau jucariile si ma duc unde vad cu ochii si va las pe voi sa va intepati cat vreti, in puii mei...
chiar nu puteti sa va comportati normal ? cotofenelor...

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #261 : Miercuri, 25 Mai 2011, 18:18 »
carmen, nush" daca ma consideri intre "admiratoarele secrete" ale lui optimus  :D:D, da' io-ti spun ca nu-s, si in orice caz nu in sensul "acela"...daca am intervenit cu o opinie pacifista a fost pentru ca, balanta fiind, ma dezechilibreaza dizarmonia...de aceea incerc, de cate ori pot, oriunde, si oricine ar fi implicati, sa aplanez tensiunile.
si-apoi, eu sunt o admiratoare secreta a lui silviu.  :D  glumesc, zau asa...  :D :D
nu, mie-mi plac toti oamenii inteligenti si cu umor si cu suflet, fie ei femei, fie ei barbati. nu am partis-priuri, nu tin cu nimeni decat cu bun simt, frumosul si binele. incerc sa ignor rautatile, cel putin o vreme...nu-mi reuseste mereu, da' ma straduiesc.  :D
 :)

carmentoma

• Vizitator
« Răspuns #262 : Miercuri, 25 Mai 2011, 18:20 »

chiar nu puteti sa va comportati normal ? cotofenelor...

carmentoma

• Vizitator
« Răspuns #263 : Miercuri, 25 Mai 2011, 18:21 »
    Cum ai caracteriza tu pasaricile astea? Eu mai repede m-as vedea o cucuvea... sau o bufnita! Nu crezi?

carmentoma

• Vizitator
« Răspuns #264 : Miercuri, 25 Mai 2011, 18:23 »
...Si mesajul meu de mai jos era autocritic, nu critic!

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #265 : Miercuri, 25 Mai 2011, 18:23 »
 :D

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
« Răspuns #266 : Miercuri, 25 Mai 2011, 18:56 »
hai, frumusetilor, veniti incoace ... ;D

Offline janeta

• Hero Member
  • carpe diem
« Răspuns #267 : Miercuri, 25 Mai 2011, 19:01 »

Citat
Faci parte, fara discutie, Janeta, dintre femeile frumoase de aici, dar asta nu o spun eu ci oglinda! Cea fizica si mai ales cea a sufletelor noastre!

dragele mele , dragele mele... ascultati voi la o tanti batrana cu braul de lana ...

cand eram copil , cam pe la 10-11 ani eram tare urata , dar urata cu crengi , nu alta . lunga , slaba si zaluda ( vorba versului ) si pe deasupra neagra la fata ca o tiganca din satra . biata mama , saraca , incerca si ea ce putea si la cum se pricepea sa ma mai impodobeasca ba cu o rochita cu volanase si guleras dantelat ( de atunci urasc gulerasele dantelate ) menita sa-mi acopere genunchii vesnic juliti si gatul luuung ca la girafe , ba imi mai trantea pe cap un batic pictat de matusa mea ( frumos tare , dar eu numai moaca de batic pictat nu aveam ) sau imi croseta cu greu ( ca talent la crosetat nu prea avea , saraca ) cate o bluzita gen poupee care facea din mine o adevarata caricatura . ce sa caut eu in toalele alea ? eu eram baietoasa , jucam turca cu baietii spre groaza mamei si a geamurilor de la case  si-mi faceam cracane pentru invizibile cu care trageam in ciorapii donsoarelor de pe strada . cand , impreuna cu celelalte fetite de pe strada ne jucam "de-a printesele" eu aveam asigurat intotdeauna rolul surorii mai mari , mai rea si mai urate .  pentru sora cea mica era o adevarata bataie si cine pierdea batalia primea in mod automat locul surorii mijlocii ( macar ) . mie nu-mi pasa ca eram sora cea mare ( desi ca varsta eram cea mai mica ) pentru ca eu adoram sa ma joc , sa improvizez si sa fac din reaua si urata surioara un personaj pe care toti copii si-l doreau sa-l vada . un mic clovn , ce mai .

niciodata nu am avut complexul urateniei mele ( desi , fiind atat de neagra si cam ...strabica , copii ma gratulau cateodata cu cate o strigare nu tocmai placuta ) pana  intr-o zi cand fiind la plimbare cu mama prin Cismigiu ,  impopotonata  in hainute de genul celor descrise mai sus , mama intalneste o fosta vecina pe care nu o mai vazuse de niste ani buni .vorbesc ele ce vorbesc cand , la un moment dat aia o intreaba pe mama daca eu sunt fata ei ( cam cu semnul mirarii intrebarea , ce-i drept ). da , zice mama mandra de mine ( ca orice broasca isi vede puiul print ) , nu-i asa ca e frumoasa ? mda , spune aia , e...finuta ( scorpia dracu` ) . atunci a fost prima si ultima data din viata mea cand m-am simtit cu adevarat urata . si tot de atunci cand aud cuvantul "finut/a " mi se zbarleste parul pe ceafa .  :D

noroc ca o data cu pubertatea ratusca cea urata s-a transformat intr-o lebada mai mult decat acceptabila  :D

de ce v-am povestit toate astea ? ca sa va lamuresc ca eu stiu foarte bine cum stau si ca m-a ferit dumnezeu de complexe inutile . repet  insa , stiu foarte bine cum stau si singura  teama pe care o am ( si pe care am avut-o dintotdeauna ) este teama de ridicol .
in cazul asta o sa am nevoie de ajutorul vostru . sa ma trageti de maneca in momentul in care veti observa ca nu-mi mai functioneaza compasul .

va iubesc !

iulia17

• Vizitator
« Răspuns #268 : Miercuri, 25 Mai 2011, 19:07 »

puiule, AI LĂV IU TU !!!

Offline janeta

• Hero Member
  • carpe diem
« Răspuns #269 : Miercuri, 25 Mai 2011, 19:07 »
pana sa scriu eu cele de mai sus ( v-am spus , sunt femeie batrana si tastez greu ) voi ati trecut la zoologie .

bv voua ....unde e frumusetea interioara ? pe craca ?

ei , ca acum croncanesc la voi ;D