Autor Subiect: Frumusetea  (Citit de 215511 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

silviu

• Vizitator
Răspuns: Frumusetea
« Răspuns #225 : Marți, 24 Mai 2011, 19:12 »
leonidas va place?

::)

Offline micaela

• Hero Member
  • Mesaje postate: 6590
« Răspuns #226 : Marți, 24 Mai 2011, 19:19 »
off , jul , ce legende ? las-o naibii de cultura ca nu de citit vorbeam eu aici . ma gandeam la frumusetea ( na , ca sunt on topic ) eroilor mitologici .

cam asa , adica

ei , ce zici ? face figura frumoasa ? si unde mai pui ca nici nu clipeste  ;D

eu am problema cu faldurile ca sunt asezate in locuri strategice  :D

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #227 : Marți, 24 Mai 2011, 19:20 »
da, leonidas da, categoric da.  :D

carmentoma

• Vizitator
« Răspuns #228 : Marți, 24 Mai 2011, 19:23 »
   Mie da! Un barbat adevarat, dupa gusturile mele!

iulia17

• Vizitator
« Răspuns #229 : Marți, 24 Mai 2011, 19:28 »

se pare ca e nemuritor ca uite si in zilele noastre ce bine arata:

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #230 : Marți, 24 Mai 2011, 19:28 »
carmen, acuma' eu inteleg problema cu gramatica, fiindca, de ce sa nu recunoastem, pentru multi dintre noi este un 'indiciu" important al altitudinii intelectuale a cuiva. Insa, hai sa fim obiectivi.. n-o fi laudabil ca unii nu-i dau importanta insa, daca privim cu atentie si fara parti-pris postarile lui optimus,  ele arata si inteligenta si intelepciune, de multe ori. poate ca unora dintre noi nu le plac opiniile sau stilul altora, poate le percepem ca fiind falsitati, poate chiar sunt in anumite cazuri, dar daca o sa incepem sa ne judecam reciproc dupa perceptiile noastre si o sa ne aruncam in fata tot felul de opinii negative (care, atentie, pot fi gresite) n-o sa facem decat sa ne iritam unii pe altii, sa nastem ostilitati. nu suntem obligati sa ne placem toti, sa ne facem complimente daca nu le simtim, dar cel mai bine ar fi, cred eu, sa evitam pur si simplu interactiunea cu cei cre nu ne sunt simpatici. e mai putin toxic pentru atmosfera. si, zau, eu una, nu vad un singur personaj aici cu care sa-mi fie ne-drag sa discut.
hai sa fim prieteni. vreti?  :)

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #231 : Marți, 24 Mai 2011, 19:30 »
pentru leonidas....  eh..(un oftat a regret...)  :D :D

carmentoma

• Vizitator
« Răspuns #232 : Marți, 24 Mai 2011, 19:40 »
carmen, acuma' eu inteleg problema cu gramatica, fiindca, de ce sa nu recunoastem, pentru multi dintre noi este un 'indiciu" important al altitudinii intelectuale a cuiva. Insa, hai sa fim obiectivi.. n-o fi laudabil ca unii nu-i dau importanta insa, daca privim cu atentie si fara parti-pris postarile lui optimus,  ele arata si inteligenta si intelepciune, de multe ori. poate ca unora dintre noi nu le plac opiniile sau stilul altora, poate le percepem ca fiind falsitati, poate chiar sunt in anumite cazuri, dar daca o sa incepem sa ne judecam reciproc dupa perceptiile noastre si o sa ne aruncam in fata tot felul de opinii negative (care, atentie, pot fi gresite) n-o sa facem decat sa ne iritam unii pe altii, sa nastem ostilitati. nu suntem obligati sa ne placem toti, sa ne facem complimente daca nu le simtim, dar cel mai bine ar fi, cred eu, sa evitam pur si simplu interactiunea cu cei cre nu ne sunt simpatici. e mai putin toxic pentru atmosfera. si, zau, eu una, nu vad un singur personaj aici cu care sa-mi fie ne-drag sa discut.
hai sa fim prieteni. vreti?  :)

Ai mare dreptate: as fi preferat sa continue cu atitudinea de ignorare totala a mea, ca atunci cand a iesit din Clubul A'live si a intors capul in partea cealalta decat sa fie nevoit sa ma salute! Atunci a fost cu adevarat sincer! In rest, e pentru mine un fel de Monica Tatoiu, cum am mai zis! Se pricepe la genti, si ne critica daca ne plac cele mari, etc! E dreptul meu sa ii taxez punctele vulnerabile (alea foarte putine pe care le are!) Si eu chiar nu am nimic cu el! Absolut nimic! Daca ar continua sa intoarca privirea in partea cealalta oricand ma vede, in real sau virtual, i-as fi vesnic recunoscatoare!

silviu

• Vizitator
« Răspuns #233 : Marți, 24 Mai 2011, 19:45 »
se spune ca soldatii spartani erau homosexuali. pe undeva, exista un sambure de adevar, daca ne gandim ca ei afirmau: puterea spartanului sta in forta celui de langa el. evident, atunci cand iti iubesti partenerul esti mai degraba dispus la sacrificiul suprem pentru el.
legenda aminteste de iscoadele persilor care vazandu-i pe soldatii spartani pieptanandu-si reciproc pletele si barbile au tras concuzia ca sunt usor de invins.

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #234 : Marți, 24 Mai 2011, 19:49 »
e plauzibil daca ne gandim ca plecau in luuungi campanii de razbel.

Offline fortuna777

• Hero Member
  • Mesaje postate: 864
« Răspuns #235 : Marți, 24 Mai 2011, 20:07 »
...si eu am o fixatie cu scrierea corecta, pentru ca meseria pe care o am nu-mi permite sa fac greseli de ortografie sau de punctuatie...Insa nu as judeca un om dupa cat de corect scrie romaneste...Poti scrie corect  si sa-ti lipseasca acele trasaturi fundamentale care ii fac pe unii sa se ridice mult deasupra multimii. Cunosc oameni cu patru clase, care nu au nicio tangenta cu ortografia, dar care sunt de  un bun simt, o moralitate si o intelepciune pe care nu le intalnesti la oameni cu nu stiu cate doctorate.

iulia17

• Vizitator
« Răspuns #236 : Marți, 24 Mai 2011, 20:21 »

asta imi aduce aminte de o conversatie pe care am avut-o demult cu cineva, persoana care mi-a lasat o impresie f buna, calatorise mult, vorbea frumos, si la final ii fac propunerea de a-i da citeva materiale de citit despre subiectul pe care-l discutasem. imi spune nu, nu am ce face cu ele ca eu nu stiu sa citesc, nu am avut aceasta sansa de a merge la scoala.
oamenii sunt frumosi in atit de multe si neasteptate situatii...

Offline janeta

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1730
  • carpe diem
« Răspuns #237 : Marți, 24 Mai 2011, 21:54 »
nu vreau sa duc discutia in derizoriu dar va roooooooog eu frumos t fiti un pic mai veseli , pentru dumnezeu !
sunt bune discutiile in contradictoriu pentru ca din ele poti extrage idei , dar lucrul asta se poate face si cu umor si , credeti-ma , e mult mai placut .

parerea mea este ca noi toti suntem oameni frumosi pentru ca frumosi am venit pe lume . ce nu ne place a fost adaugat pe parcurs si depinde doar de noi sa cautam a vedea frumusetea celor din jurul nostru . asta in caz ca ne intereseaza asta , desigur .

uite eu , de exemplu , asi fi foarte interesata de frumusetea lui Leonidas... (oh ,ah , ufff  Leonidas... :P ) multumesc Silviu , puiule ca mi-ai oferit la ce sa visez :la o imagine frumoasa . dar ce sa fac eu doar cu imaginea ?
si ce , naiba , ar putea sa faca el cu mine ? impachetari cu namol ?

na , fi-r-ar sa fie , ziceam sa fim veseli si m-apuca plansul numai gandindu-ma cum as arata eu la Techirghiol balacindu-ma cu Leonidas in glodul namolos .

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #238 : Miercuri, 25 Mai 2011, 08:49 »
 :D :D :D

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #239 : Miercuri, 25 Mai 2011, 08:51 »
silvius, mai ai vreun viteaz dinasta care se ne lumineze ziua?  :D