Autor Subiect: Frumusetea  (Citit de 215488 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

carmentoma

• Vizitator
Răspuns: Frumusetea
« Răspuns #210 : Marți, 24 Mai 2011, 17:51 »

apropo de discutia dinainte cu greselile nu-s ce sa zic dar parca inclin spre alta parere. astea se numesc typo-uri si sunt frecvente pe forumuri si in general pe net. si mie imi scapa degetul pe alta tasta sau maninc litere cind scriu in graba. totusi nu mi se pare asa relevant pt cine vrea sa ma cunoasca cu adevarat, de aia nici nu ma corectez cu vreo erata pe urma. io n-am nelinisti ortografice, as zice ca e mai important mesajul si ce vreau sa transmit decat ca uneori tastatura imi joaca feste sau ca eram cu gindul la altceva. poate ca asta si e frumusetea.
miha, n-o fi si asta vreo dependenta?

Cand la calitati pui pe primele locuri "cultura", scuza-ma, dar nu ai voie sa faci greseli elementare de gramatica! Nu e vorba despre graba aici! Ci de ignoranta! Sa nu stii sa folosesti cratimele corect, dar sa te pretinzi "cult/a", fara suparare, pentru mine e prea mult! Si chiar cu riscul de a deveni nesuferita, chiar nu pot sa tac! Dar e dreptul tau sa ai orice alta parere, diferita de a mea! Nu suntem "aplaudaci", ca pe vremuri! Avem dreptul de a ne exprima opinia, chiar daca nu e "flower power"! Tastatura imi joaca si mie feste deseori, nu asta era problema! Si tu esti o fata frumoasa, pentru mine, din toate punctele de vedere, in special pentru zambetul deosebit, pe care eu nu pot sa mi-l permit!!

carmentoma

• Vizitator
« Răspuns #211 : Marți, 24 Mai 2011, 17:53 »
Esti moderator, Iulia, si e dreptul tau de a sterge ceea ce consideri de cuviinta! Totusi nu s-a folosit limbaj jicentios sau jignitor, care sa justifice stergerea mesajelor! Dar tu faci cum crezi!

optimus sum

• Vizitator
« Răspuns #212 : Marți, 24 Mai 2011, 17:54 »
de acord ...eu nu voi mai scrie nimic... nu am facut decat sa ma comport cu carmen asa cum ea se comporta cu altii dar mi se pare ca deja devine o copilarie...
imi pare rau daca am exagerat cu ceva si daca am jignit mai mult decat trebuie ...
ma voi opri aici cu postarile stupide ...te rog mult daca ai amabilitatea ca tot ce am scris sa stergi complet Iulia... si multumesc pentru moderatie si deranj.
 :)

iulia17

• Vizitator
« Răspuns #213 : Marți, 24 Mai 2011, 17:56 »

hai ca iar mi-ai dat idei cu ce spui tu: atunci cind percepem pe cineva ca fiind o persoana frumoasa, poate ne atrage sau apreciem ceva la ea/el dar in cursul discutiei descoperim ... perle de cultura sau chiar in scris cum spune carmen, se schimba ceva in perceptia noastra?

PS: nu le sterg draga mea, dar directia mi se pare ca ar trebui sa fie alta.

optimus sum

• Vizitator
« Răspuns #214 : Marți, 24 Mai 2011, 18:01 »
iulia ...postarile mele de azi nu ma reprezinta si au fost iscate decat de o joaca ...de aceea te rog sa le stergi pe ale mele ...

carmentoma

• Vizitator
« Răspuns #215 : Marți, 24 Mai 2011, 18:01 »
   Da, pentru mine se schimba chiar in... lucrurile esentiale! Frumusetea fizica este importanta la prima vedere, dar paleste pe percurs, pana la opacizare totala! Tu, Mica, Janeta si multe altele v-ati accentuat frumusetea fizica prin discutiile de aici! Crezi ca sunt doar eu de vina ca nu a fost cazul si cu altcineva?

Offline janeta

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1730
  • carpe diem
« Răspuns #216 : Marți, 24 Mai 2011, 18:02 »
Citat
jeanette, inima ta dupa cine alearga?

din pacate , jul , inima mea este in stand by si e chitita sa ramana asa ...deocamdata .

pai tu nu vezi ca ma uit doar la poze cu actori ? mai am putin si trec la mitologie si eroii ei .

iulia17

• Vizitator
« Răspuns #217 : Marți, 24 Mai 2011, 18:04 »

Eu recunosc ca am avut momente cind am evaluat gresit pe cineva din punctul asta de vedere vazind ceva scris de persoana respectiva mi-am format o impresie de nota 4, dar pe urma mi-am dat seama ca era un bun profesionist in ceea ce face, un om ok din alte puncte de vedere. Fireste nu l-as fi luat profesor de gramatica…

iulia17

• Vizitator
« Răspuns #218 : Marți, 24 Mai 2011, 18:04 »

jeanette, adica legenda? pai legendele sunt vesnic tinere !!

Offline janeta

• Hero Member
  • carpe diem
« Răspuns #219 : Marți, 24 Mai 2011, 18:07 »
off , jul , ce legende ? las-o naibii de cultura ca nu de citit vorbeam eu aici . ma gandeam la frumusetea ( na , ca sunt on topic ) eroilor mitologici .

cam asa , adica

ei , ce zici ? face figura frumoasa ? si unde mai pui ca nici nu clipeste  ;D

iulia17

• Vizitator
« Răspuns #220 : Marți, 24 Mai 2011, 18:13 »

cam rece personajul
dar daca si aia valorizau frumusetea ca in timpurile noastre, cred ca erau niste superficiali
oare ce o fi fost trendy pe vremea aia?

carmentoma

• Vizitator
« Răspuns #221 : Marți, 24 Mai 2011, 18:20 »
    Nu stiu daca e vorba de frumusete sau de forta! Aia cred ca era trendy!

Offline janeta

• Hero Member
  • carpe diem
« Răspuns #222 : Marți, 24 Mai 2011, 18:32 »
pai daca judecam dupa Fidias , grecii erau destul de frumosi ( si puternici , cum spune carmen) .

iar femeile ...cam barbatoase ? ( Athena ) sau Fidias era misogin ?

iulia17

• Vizitator
« Răspuns #223 : Marți, 24 Mai 2011, 18:35 »

dar ala nu prea pare femeie...

Offline janeta

• Hero Member
  • carpe diem
« Răspuns #224 : Marți, 24 Mai 2011, 18:45 »
nu pare , dar s-a dorit a fi !