Autor Subiect: Frumusetea  (Citit de 215218 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline steliana

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5133
Răspuns: Frumusetea
« Răspuns #75 : Miercuri, 04 Mai 2011, 21:10 »
excelent, fratioare! ;)
nihil sine deo

silviu

• Vizitator
« Răspuns #76 : Miercuri, 04 Mai 2011, 23:20 »
"Un lucru însă e clar: între ce cred femeile că reprezintă frumuseţea şi ce vor bărbaţii de la ele e o prăpastie adâncă."

hai sa vedem @sum, @silviu, punctual, ce vreti voi de la femei in ceea ce priveste frumusetea ? :)

1. ...
2. ....
sa fie-n toat-a ei faptura
1. un "nu stiu cum"
2. "si-un nu stiu ce"

marcutza

• Vizitator
« Răspuns #77 : Joi, 05 Mai 2011, 09:08 »
perfect, @silviu  ;)

optimus sum

• Vizitator
« Răspuns #78 : Joi, 05 Mai 2011, 09:38 »
"Un lucru însă e clar: între ce cred femeile că reprezintă frumuseţea

1. Pantaloni cu talie joasă, foarte joasă, mijloc gol. Slănina se revarsă lasciv în toate parțile peste pantaloni de parcă ați avea doua cururi suprapuse. Ăl de deasupra stă să explodeze.

2. Pantaloni cu tur jos, foarte jos. Păi să vă povestesc de tataia de la Traianu. Omu avea hernie. Mațele îi cădeau în punguța cu coițe pana la genunchi. O imagine minunată. La fel imi amintesc de ăl mic a lu tanti Ghica căruia îi atârna toata ziua căcatul la cur.

3. Decolteu adanc, țațe împrăștiate în dreapta și în stânga. Ca la vaci așa - una hăis și alta cea. Nu contează că sunt lasate și se vede nașpa, nu conteaă că...

4.Pantaloni mulați. Clar, după mintea ta, dacă ești crăcănată și/sau cu curul lăsat e cea mai buna alegere.

5.Vroiam să mă leg de asortarea culorilor dar m-am răzgândit. Ar fi chiar prea mult pentru voi.

6. Accesorii... Belciug în nas, cuie în limbă, fierătanii atarnate de gît și lobul urechii mai rău ca la ăia de socializează în triburi în loc de facebook.  Ochelarii de soare. Pardon, măștile de sudură. Pai, dragelor... poate aveți și voi ochii albastru azur, un pomete îndrazneț și dulce, o sprânceană arcuită incitant și câte și mai cîte. Nu! Astea trebuie ascunse cu ochelari a căror suprafață ocupa cel puțin două treimi din față. Nu mai vorbesc de rujul cu care o dai în bară de fiecare dată sau de parfumul cu o rază de minim zece metri...

"Un lucru însă e clar: între ce cred femeile că reprezintă frumuseţea şi ce vor bărbaţii de la ele

Unde este femeia care privindu-te o secundă pe sub sprancene te înfioară apoi îti dă răgaz să o admiri? Te lasă să-i descoperi eleganța mișcărilor, să te bucuri de superba rochiță croită special pentru ea, să-ți chinui mintea încercând să ghicești aroma parfumului. Să te minunezi plăcut de tot ce îți oferă privirilor și să-ți îmbeți imaginația cu ceea ce îți ascunde Să te pierzi, să o vrei fără să vrei, să-ți fie teama, să te simți purice și în același timp bărbat.
 ::)  ::)  ::)

marcutza

• Vizitator
« Răspuns #79 : Joi, 05 Mai 2011, 11:09 »
Unde este femeia ?  :)

poate exact acolo unde nu te astepti !

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
« Răspuns #80 : Joi, 05 Mai 2011, 11:12 »
la donna e mobile ....

optimus sum

• Vizitator
« Răspuns #81 : Joi, 05 Mai 2011, 11:17 »
Unde este femeia ?  :)

poate exact acolo unde nu te astepti !

se poate , dar se ascunde atat de bine ca nici cu raze X nu o descoperi...

marcutza

• Vizitator
« Răspuns #82 : Joi, 05 Mai 2011, 11:23 »
poate nu se ascunde, poate tu nu ai ochi sa o vezi, sa o descoperi  :)

poate e chiar langa tine, atat de aproape.

Frumusetea de a descoperi femeia,
femeia frumoasa sufleteste,
femeia frumoasa cand te iubeste la fel de frumos

femeie....frumusete...descoperi.

optimus sum

• Vizitator
« Răspuns #83 : Joi, 05 Mai 2011, 11:34 »
langa mine sigur nu este...sa presupunem ca ar mai exista o femeie asa cum imi doresc sa gasesc...daca sta 5 minute langa mine, nu-i mai trebuie barbat, se duce la manastire. raman doar cele enumerate mai sus...pana la urma am ajuns sa cred in mecanismul de cerere si oferta ... tot ce a fost frumos in viata mea , am alungat de langa mine cu o tenacitate demna de ceva mai bun. deci langa mine nu este si probabil ca daca va veni , va pleca...ramane totusi un vis , si o dorinta...

marcutza

• Vizitator
« Răspuns #84 : Joi, 05 Mai 2011, 11:36 »
tot ce a fost frumos in viata mea , am alungat de langa mine cu o tenacitate demna de ceva mai bun. deci langa mine nu este si probabil ca daca va veni , va pleca...ramane totusi un vis , si o dorinta...

ai facut un tel, scop, obiectiv din aceasta tenacitate distructiva ?

Dumnezeu iti da dar nu-ti baga in buzunar !

optimus sum

• Vizitator
« Răspuns #85 : Joi, 05 Mai 2011, 11:38 »
nope ...din prostie pur si simplu  ;D

Offline micaela

• Hero Member
  • Mesaje postate: 6590
« Răspuns #86 : Joi, 05 Mai 2011, 11:55 »
langa mine sigur nu este...sa presupunem ca ar mai exista o femeie asa cum imi doresc sa gasesc...daca sta 5 minute langa mine, nu-i mai trebuie barbat, se duce la manastire. raman doar cele enumerate mai sus...pana la urma am ajuns sa cred in mecanismul de cerere si oferta ... tot ce a fost frumos in viata mea , am alungat de langa mine cu o tenacitate demna de ceva mai bun. deci langa mine nu este si probabil ca daca va veni , va pleca...ramane totusi un vis , si o dorinta...

varsator, cumva?  ;D

optimus sum

• Vizitator
« Răspuns #87 : Joi, 05 Mai 2011, 12:04 »

varsator, cumva?  ;D

mai rau...geaman... ;D

Offline micaela

• Hero Member
  • Mesaje postate: 6590
« Răspuns #88 : Joi, 05 Mai 2011, 12:06 »
aham... e de inteles, atunci.  ;) :D

optimus sum

• Vizitator
« Răspuns #89 : Joi, 05 Mai 2011, 12:10 »
sunt frumos , destept , inteligent, sarmant, poet si matematician in acelasi timp, modest ca bunica...si mai ales prost de bubui, cel putin in unele cazuri...
oricum, autocompatimirea nu mi-o ia nimeni , ramane a mea , si-mi plang de mila si ma vaiet toaaaata ziulica...:)