Arhiva > Arhiva

Frumusetea

<< < (19/175) > >>

micaela:
fugi deaici, ca te lauzi  :D

demn urmas al lui Ion Barbu, care-va-sa-zica.  ;)

micaela:
erata: de-aici.
mananc o salata orientala si, probabil, am inghitit si cratima  :D :D

optimus sum:

--- Citat din: micaela din Joi, 05 Mai 2011, 12:13 ---fugi deaici, ca te lauzi  :D

demn urmas al lui Ion Barbu, care-va-sa-zica.  ;)

--- Terminare citat ---

mai...eu nu l-am cunoscut pe asta care zici tu..barbu...dar acum eu stiu pe unde a umblat mama ?  ;D tot ce se poate...
cu laudatul stau mai rau...nu prea sunt laudaros, dar nici modestia nu ma caracterizeaza...
si mai stii ceva ? reclama e sufletul comertului...chiar si a celui cu suflete...
aberez, scuze...

micaela:

Dan Barbilian, moncher. impletea cuvintele precum rostuia si cifrele.  :D poate el sa fi umblat si mamata sa fi rezultat.... :D

adria:

--- Citat din: optimus sum din Joi, 05 Mai 2011, 11:34 ---langa mine sigur nu este...sa presupunem ca ar mai exista o femeie asa cum imi doresc sa gasesc...daca sta 5 minute langa mine, nu-i mai trebuie barbat, se duce la manastire. raman doar cele enumerate mai sus...pana la urma am ajuns sa cred in mecanismul de cerere si oferta ... tot ce a fost frumos in viata mea , am alungat de langa mine cu o tenacitate demna de ceva mai bun. deci langa mine nu este si probabil ca daca va veni , va pleca...ramane totusi un vis , si o dorinta...

--- Terminare citat ---

draga, optimus, vei ramane doar cu dorinta

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă