Arhiva > Arhiva
Frumusetea
Caroline:
Lili, eu imi amintesc de un link de mai demult pus tot de Silviu, in care se explica statistic faptul ca, atunci cand e vorba de aspect "a la neglije", femeile isi fac probleme care barbatilor nici nu le trec prin cap. Aspectul conteaza pana ajungi acolo, fiindca atunci conteaza mai mult ce stii sa faci (inclusiv ce lenjerie porti) decat micile imperfectiuni. In alta ordine de idei, fa bine si nu te mai rasfata pe-aici, stim ca numa' cine n-are prb cu felul cum arata poate comenta despre asta, da? :P
Matei:
--- Citat din: Caroline din Joi, 27 Septembrie 2012, 19:13 ---.................link in care se explica statistic faptul ca, atunci cand e vorba de aspect "a la neglije", femeile isi fac probleme care barbatilor nici nu le trec prin cap.
--- Terminare citat ---
corect, de cele mai multe ori, temerile de acest gen nu fac decat sa atraga atentia asupra unui aspect pe care nici nu l-am fi observat altfel. mai exista si acel aspect dinadins sau cautat neglijent care este foarte sexi. fetelor, nu va mai faceti griji si nu mai fiti asa modeste, fiecare si toate la un loc aveti lucruri frumoase si placute tuturor simturilor noastre. ;)
Lili Zamfirescu:
da' am zis io ca-mi fac vreo problema??!!! din contra.... >:D!!! ....Caro!!! nu uita costumu' de majoreta. si ala de scufitza rosie. sau orice fel de scufitza... *|*
Caroline:
Nu mai am, bre, nicio rochie cu paiete, niciun costum de majoreta... de cate ori sa-ti mai spun ca sa ma crezi?!Eu nu-ti ajung? ;D
silviu:
faine si usoare
::)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă