Arhiva > Arhiva

Frumusetea

<< < (164/175) > >>

Guesswho:

--- Citat din: micaela din Luni, 10 Septembrie 2012, 20:42 ---in acea zi fusese o competitie de atletism cu mai mult probe, la care am luat vreo trei diplome. Cel mai bine ma descurcam la fond. In fotografia asta se vede cat de in urma lasam "plutonul", dar mai ales se vede, pe margine, cea mai buna prietena a mea, care traversa zona centrala a stadionului ca sa ma incurajeze: "hai, Miha!".  :) asa face si astazi cand mi-e greu si am nevoie de o vorba buna. prima noastra fotografie impreuna e de pe vremea cand inca nu mergeam in picioare.  :)

--- Terminare citat ---
imi plac relatiile de genul asta, care trec "proba timpului". aceasta e prietenia adevarata. :)
am si eu o astfel de prietena, insa relatia noastra dureaza din gradinita, nu e chiar asa "veche" ca a voastra  ;)

Caroline:
A mea, din scoala generala.  :)

P.S. Cred ca dibntr-un punct oarecare, ati sarit de pe topicul "Discutii prin imagini", aici... nu ca nu ar fi frumos.  :giggle:

micaela:
Magda e prietena mea de cand s-a nascut si eu aveam 4 luni.  :) mamele noastre erau vecine si prietene si ne cresteau ba la una, ba la cealalta. insa prietenia noastra a tinut fiindca suntem foarte compatibile: balanta-varsator e o reteta cu mari sanse pentru prietenie autentica.  :)
da, am cam deviat de la topicul "discutii prin imagini". sa ne intoarcem acolo.  :)

Matei:

--- Citat din: micaela din Luni, 10 Septembrie 2012, 20:42 ---in acea zi fusese o competitie de atletism cu mai mult probe, la care am luat vreo trei premii. Cel mai bine ma descurcam la fond. In fotografia asta se vede cat de in urma lasam "plutonul", dar mai ales se vede, pe margine, cea mai buna prietena a mea, care traversa zona centrala a stadionului ca sa ma incurajeze: "hai, Miha!".  :) asa face si acum, cand mi-e greu si am nevoie de o vorba buna. prima noastra fotografie impreuna e de pe vremea cand inca nu mergeam in picioare.  :)

--- Terminare citat ---

frumoasa poza! nostalgica, as zice; parca e o poza din "liceenii"... nu cumva fugi de fanica?!

silviu:

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă