Arhiva > Arhiva
Frumusetea
bit:
Cam da. Oglinda si tapiteria de piele in exces. Mai de graba un crop pe orizontala de deasupra capului pana in talie care sa-i aduca chipul mai aproape.
micaela:
si-un pic de Photoshop care sa adauge o broboada si maneci lungi, nu?! ;D
biata copila, a ajuns obiect de studiu si polemica intr-un topic despre care nici macar n-are cunostinta. :)
Matei:
--- Citat din: micaela din Duminică, 09 Septembrie 2012, 18:07 ---si-un pic de Photoshop care sa adauge o broboada si maneci lungi, nu?! ;D
biata copila, a ajuns obiect de studiu si polemica intr-un topic despre care nici macar n-are cunostinta. :)
--- Terminare citat ---
pai vedeti, cui i-ar placea ca fiica / fiul sa ajunga subiect de studiu pe un forum?! :) micaela, sa nu-mi desenezi mustati, te rog, ca atat iti mai trebuie!
micaela:
--- Citat din: Matei din Duminică, 09 Septembrie 2012, 21:30 ---pai vedeti, cui i-ar placea ca fiica / fiul sa ajunga subiect de studiu pe un forum?! :) micaela, sa nu-mi desenezi mustati, te rog, ca atat iti mai trebuie!
--- Terminare citat ---
cum sa nu-ti desenez? asa? ;D
sper ca nu l-am dotat cu mustata pe amicul tau. ;D
steliana:
--- Citat din: micaela din Duminică, 09 Septembrie 2012, 18:07 ---biata copila, a ajuns obiect de studiu si polemica intr-un topic despre care nici macar n-are cunostinta. :)
--- Terminare citat ---
--- Citat din: Matei din Duminică, 09 Septembrie 2012, 21:30 ---pai vedeti, cui i-ar placea ca fiica / fiul sa ajunga subiect de studiu pe un forum?!
--- Terminare citat ---
in sfarsit ... s-a ajuns la acelasi numitor; bine ca am plecat de acasa, altfel ... >:(
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă