Arhiva > Arhiva

Frumusetea

<< < (160/175) > >>

bit:
Io-i dau dreptate Mariei. E adevarat, e frumoasa nepoata, da`e prea ostentativa. Si postura si decorul (ala interior adica)...aduce a videoclip de 50 Cent. Sau cum il cheama pe alalalt tigan rapper de culoare...Sean Paul. Si io-s adeptul frumusetii naturale (bine, a nu se intelege ca is chiar asa de batut in cap si nu vad un make-up care scoate in evidenta niste ochi frumosi, de exemplu). Nu, ma refer la atitudine mai degraba, nush, mai bine ceva mai bland (chiar daca asa, posesoarea atitudinii poate parea ea mai bleguta un pic) decat "ďa d-aici"-urile astea exacerbate de azi.

Caroline:

--- Citat din: Matei din Duminică, 09 Septembrie 2012, 14:39 ---caro, chiar este eleva ta?

--- Terminare citat ---

Da, chiar. Poza am copiat-o de pe pagina ei de Facebook. N-am vrut sa exprim de la inceput ceva, am vrut sa vad intai impresiile voastre. Chiar are 16 ani si chiar e o eleva tare silitoare si cuminte. Eu ma minunam de frumusetea ei in blugi si in tricou, intr-o banala sala de clasa. Se vede asta din contrastul intre ochii si privirea ei ( O0 micaela) si restul ambiantei. De ce pare totul atat de deturnat si de ce ne revolta? Asta e intrebarea... e usor sa zicem "traim intr-o societate de consum". Da' de facut, ce facem? Asteptam sa ne vedem inclusiv proprii copii astfel? Verificati va rog paginile lor de Facebook, hi5 etc. Eu sper sa nu aveti astfel de surprize... Alti adulti care umbla pe-acolo nu sunt asa de principiali. Copiilor astora trebuie sa le spuna cineva de incredere ca sunt frumosi asa cum sunt, prin ei insisi, si atat.

Matei:
de ce pare totul asa de deturnat?!din cauza decorului.  stati linistite, linistiti, nu sunt revoltat, nici enervat, sunt foarte calm, comentariul meu a fost pe marginea a ceea ce-am vazut si mesajul pe care mi l-a transmis fotografia in sine.  hai sa nu fiu rau si sa ma refer la fetita (da, mi-ai confirmat Caro, este o fetita!) o sa ma refer la fotografie: fotografia aceea vinde ceva! ca vinde o limuzina, ca vinde bauturi fine la bordul unei astfel de limo, ca vinde si altceva... pai da, nu 'geaba am anii pe care-i am, o astfel de poza mie ca barbat imi vinde si altceva! va rog sa ma iertati daca considerati ca sunt crud.  sunt sigur ca nu e nici vina copilei, ea este incantata sa se vada asa frumoasa si impodobita, intr-o ambianta asa de luxoasa. noi putem privi in toate felurile, care mai de care mai ingaduitoare, dar sunt unele persoane reci, calculate, care din umbra gandesc altfel in fata unei fotografii.  si care pot amagi biata copila promitandu-i ca-i vor schimba povestea de lux de-o zi intr-una permanenta. in schimbul a ce?! si e posibil ca multe fete de la tara sau de la oras, batute de lipsuri si saracie, sa accepte orice pentru o "altfel" de viata. in rest, de acord cu voi, este o fata foarte frumoasa si proaspata!
mierea si ochelarii nu vor schimba prea multe, mai curand ar trebui sa-i dam cu totii jos si sa vedem realitatea asa cum este, fara s-o edulcoram ca sa o putem inghiti. steliana, ostentatia cui?  compasiunea cui? si fata de cine?

PS duducuta mea (cum spune cineva pe-aici) m-a acceptat ca prieten pe FB, asa ca din partea asta nici o grija! :) ;))

Matei:

--- Citat din: bitek din Duminică, 09 Septembrie 2012, 15:13 ---Io-i dau dreptate Mariei. ...
--- Terminare citat ---

haide colega, da-mi si mie un pic! ;)

Caroline:
Dreptate iti dau si io, ca d-aia am pus poza spre analizare, ca ma revolta si nu stiam de ce ...  ;)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă