Arhiva > Arhiva

Frumusetea

<< < (155/175) > >>

nickyblu:
De la noi imi plac fetele de la B1 tv, probabil ca acolo ma uit cel mai mult zilele astea. Si frumoase si destepte.............exact ca in bancul cu pricina  ;D

Caroline:

--- Citat din: Matei din Vineri, 10 August 2012, 23:42 ---iar dintre frumusetile de pe la noi, preferata mea in acest moment: adriana nedelea, prezentatoarea de la realitatea tv.

--- Terminare citat ---

Adriana Nedelea este vedeta mea preferata!  :D

Da' acu' sa mai dam tonul si la altii, ca vad ca numai despre frumusetea feminina se vorbeste pe-aici: Mel Gibson, Jeff Goldblum, Sting si, de la noi, Marcel Iures. Ar mai fi, da' asta mi-a venit in minte la primul impuls... Fetele?

Matei:

--- Citat din: Caroline din Sâmbătă, 11 August 2012, 12:33 ---Adriana Nedelea este vedeta mea preferata!  :D

--- Terminare citat ---
bingo! :)

danna n.:

Da' acu' sa mai dam tonul si la altii, ca vad ca numai despre frumusetea feminina se vorbeste pe-aici: Mel Gibson, Jeff Goldblum, Sting si, de la noi, Marcel Iures. Ar mai fi, da' asta mi-a venit in minte la primul impuls... Fetele?
[/quote]

Desi cred in dictonul "frumusetea e in ochii privitorului"...hai sa incercam o enumerare intr-o ordine aleatorie: Heath Ledger, Christian Bale, Orlando Bloom, Havier Bardem...si lasam lista deschisa...

Guesswho:
Alex O`Loughlin, George Clooney  ;)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă