Arhiva > Arhiva

Frumusetea

<< < (138/175) > >>

silviu:
ADN-ul face femeile tot mai frumoase

Reprezentantele sexului frumos devin din ce în ce mai atrăgătoare, iar secretul nu constă în operaţii estetice, după cum dovedesc studiile efectuate în ultimul timp.

Cercetătorii o dau drept exemplu pentru faptul că "sexul frumos devine din ce în ce mai frumos" pe actriţa Sharon Stone. "Este cu siguranţă cea mai sexy din generaţia sa. La 54 de ani arată excelent, iar bărbaţii tineri o găsesc foarte atrăgătoare", spun specialiştii.

"Sharon Stone dovedeşte încă odată că este o femeie sigură pe ea, conştientă de faptul că arată bine şi dispusă să renunţe la pre judecăţi, pentru a-şi trăi viaţa mai mult. Este scris în ADN-ul ei!".

micaela:
nush' de ce dar mie nu i-a placut niciodata Sharon Stone. aerul ala de femme fatale lezeaza apetenta mea pentru naturalete. o prefer infinit pe Angelina Jolie.

Matei:

--- Citat din: micaela din Miercuri, 11 Iulie 2012, 13:30 ---nush' de ce dar mie nu i-a placut niciodata Sharon Stone. aerul ala de femme fatale lezeaza apetenta mea pentru naturalete. o prefer infinit pe Angelina Jolie.

--- Terminare citat ---

la mine este exact invers. si nici eu nush' de ce... dar n-o vad pe Sharon ca femeie fatala, cu exceptia unui film sau doua. 

steliana:
nici eu nush, dar cu toti parametrii, barometrii, centimetrii ... spunem frumos, a ceea ce ne place

NICOLAE:

--- Citat din: silviu din Marți, 12 Iunie 2012, 10:54 ---Ele se cred CELE MAI FRUMOASE femei din lume. Le acorzi vreo şansă?

--- Terminare citat ---

...eu le acord  o sansa ,oricand......

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă