Arhiva > Arhiva
Frumusetea
Caroline:
--- Citat din: NICOLAE din Marți, 29 Mai 2012, 11:47 ---Chiar daca nu ai fi avut dreptate oricum nu te contraziceam...
--- Terminare citat ---
Pai de ce? :o A te contrazice constructiv inseamna a invata ceva unul de la altul, nu a persista in propriile greseli...
Eu, de exemplu, de cand m-am vazut fardata pe la ochi de un stilist, cu bej, pentru ochi albastri, in loc de albastrul metalic pe care-l folosisem eu pana atunci, si cu ruj roz natur in loc de visiniu, i-am dat dreptate imediat acelui articol. ;)
Asa ca... hai sa ne contrazicem in continuare! :D
Caroline:
--- Citat din: luciamanta din Duminică, 27 Mai 2012, 18:33 ---Eu una mi-as fi dorit măcar la o nuntă să am o coafură mai sofisticată, mai altfel, dar întotdeuana am purtat părul scurt, deoarece este ondulat natural si atunci cand este mai lung (sa zicem pana la umeri), se înfoaie, se învolborează şi de abia pot să îl stăpânesc! ::)
--- Terminare citat ---
Imi place poza ta de avatar! ;)
Imi aduc aminte ca, pe vremea cand aveam parul lung, am fost nasa la o nunta si am avut parte de un coc asa de sofisticat ca abia am imbracat rochia de seara, dupa aceea (ideea ex-soacra-mii >:D ). Unul dintre cei mai buni prieteni de familie m-a intrebat ce m-a apucat de mi-am pus tortul miresei in cap, nu ma simteam ok cu mine insami asa cum eram?! :magic:
luciamanta:
--- Citat din: Caroline din Marți, 29 Mai 2012, 15:34 ---Imi place poza ta de avatar! ;)
Imi aduc aminte ca, pe vremea cand aveam parul lung, am fost nasa la o nunta si am avut parte de un coc asa de sofisticat ca abia am imbracat rochia de seara, dupa aceea (ideea ex-soacra-mii >:D ). Unul dintre cei mai buni prieteni de familie m-a intrebat ce m-a apucat de mi-am pus tortul miresei in cap, nu ma simteam ok cu mine insami asa cum eram?! :magic:
--- Terminare citat ---
In poză sunt eu aşa cum arăt întotdeauna, iar referitor la cocul tău de la nuntă, sunt de părere că atunci când faci o schimbare este bine să alegi ceva natural, tineresc si care să ti se potrivească, altminteri îţi faci o defavoare. :)
bit:
A fost gasita fantana tineretii, doamnelor!
Fotoshop by Adobé (Adobe)
Caroline:
Tare reclama... :) Da' sa revenim la frumusetea nephotoshopata.
Aici ne putem imagina ca e cabana Cozia, cu releul:
Si aici... pe fundal, la baza, se vad muntii, asa ca ne putem imagina orice vreti voi.
Totusi, sunt doar doua imagini luate acum 10 minute din balconul meu. :)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă