Arhiva > Arhiva

Frumusetea

<< < (133/175) > >>

steliana:
in balta vietii, de cosmar... pana face iar tzup!

Caroline:

--- Citat din: nickyblu din Marți, 22 Mai 2012, 09:47 ---Parti bune: costumele, masinile si palatul...........deci daca-l dezbraci de toate astea ce ramane?  :crazy2:

--- Terminare citat ---

Nu te cred ca tu crezi ca ceilalti cred ca tu crezi ce spui...  ;D Faci numai valuri, stimabile confrate de zodie, toata lumea stie (sau macar intuieste, chiar daca nu vrea sa recunoasca intotdeauna) ca "partile bune" sunt acelea de care e imposibil sa te lepezi prin dezbracare.  :strambatura:

nickyblu:

--- Citat din: Caroline din Marți, 22 Mai 2012, 21:05 ---Nu te cred ca tu crezi ca ceilalti cred ca tu crezi ce spui...  ;D

--- Terminare citat ---
Normal ca nu cred ce spun  ;D .......... imi vin niste idei uneori de ma mir si eu, partea proasta e ca ma trezesc gandind cu voce tare  :happy:

Caroline:
E mai bine, cred, sa gandesti cu voce tare decat sa vorbesti singur in gand... ca mine :giggle:

almi_gabi:

--- Citat din: Caroline din Miercuri, 23 Mai 2012, 11:52 ---E mai bine, cred, sa gandesti cu voce tare decat sa vorbesti singur in gand... ca mine :giggle:

--- Terminare citat ---

--- Citat din: nickyblu din Marți, 22 Mai 2012, 23:26 ---Normal ca nu cred ce spun  ;D .......... imi vin niste idei uneori de ma mir si eu, partea proasta e ca ma trezesc gandind cu voce tare  :happy:

--- Terminare citat ---

iar va jucati la taste !!??   :magic:

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă