Arhiva > Arhiva
Frumusetea
steliana:
in balta vietii, de cosmar... pana face iar tzup!
Caroline:
--- Citat din: nickyblu din Marți, 22 Mai 2012, 09:47 ---Parti bune: costumele, masinile si palatul...........deci daca-l dezbraci de toate astea ce ramane? :crazy2:
--- Terminare citat ---
Nu te cred ca tu crezi ca ceilalti cred ca tu crezi ce spui... ;D Faci numai valuri, stimabile confrate de zodie, toata lumea stie (sau macar intuieste, chiar daca nu vrea sa recunoasca intotdeauna) ca "partile bune" sunt acelea de care e imposibil sa te lepezi prin dezbracare. :strambatura:
nickyblu:
--- Citat din: Caroline din Marți, 22 Mai 2012, 21:05 ---Nu te cred ca tu crezi ca ceilalti cred ca tu crezi ce spui... ;D
--- Terminare citat ---
Normal ca nu cred ce spun ;D .......... imi vin niste idei uneori de ma mir si eu, partea proasta e ca ma trezesc gandind cu voce tare :happy:
Caroline:
E mai bine, cred, sa gandesti cu voce tare decat sa vorbesti singur in gand... ca mine :giggle:
almi_gabi:
--- Citat din: Caroline din Miercuri, 23 Mai 2012, 11:52 ---E mai bine, cred, sa gandesti cu voce tare decat sa vorbesti singur in gand... ca mine :giggle:
--- Terminare citat ---
--- Citat din: nickyblu din Marți, 22 Mai 2012, 23:26 ---Normal ca nu cred ce spun ;D .......... imi vin niste idei uneori de ma mir si eu, partea proasta e ca ma trezesc gandind cu voce tare :happy:
--- Terminare citat ---
iar va jucati la taste !!?? :magic:
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă