Arhiva > Arhiva

Frumusetea

<< < (131/175) > >>

janeta:

--- Citat ---Ma simt mandra ca gandesc la fel cu acest om. :)
--- Terminare citat ---

...si iaca asa iti cresc sansele sa poti trai asemeni lui . facand deja acest prim pas .

parerea mea  ;)

Guesswho:
exact asta imi doresc.  :)
Potrivit maximei "esti ceea ce gandesti" stiu ca daca gandurile imi sunt de asa natura, materializarea lor se intampla intotdeauna la momentul potrivit.

Caroline:

--- Citat din: janeta din Vineri, 04 Mai 2012, 16:18 ---... si disponibilitate din partea ta  ;) parerea mea....

--- Terminare citat ---

E si parerea mea, numai ca asta nu ma face mai putin constienta de faptul ca nu fac nimic (inca) in directia asta... nici in cele mai mici detalii. Continui sa ma tund baieteste, sa prefer hainele cargo si sa dorm ca un copil in pijamalute din tercot, cu floricele si dantele. Si nu prea-mi vine sa schimb ceva din toate astea (si, oho, multe altele) deocamdata. Oare timpul potrivit ne asteapta pe noi sau noi trebuie sa asteptam timpul potrivit, pregatiti?

luciamanta:

--- Citat din: Caroline din Vineri, 04 Mai 2012, 22:48 --- Oare timpul potrivit ne asteapta pe noi sau noi trebuie sa asteptam timpul potrivit, pregatiti?

--- Terminare citat ---
Cred ca trebuie sa avem disponibilitatea de a "întrebuinţa" timpul. Stiu insa ca merita sa ne concentram asupra lucrurilor care ne aduc bucurie. Să fim mai atenţi la noi şi mai dispuşi să vedem părţile bune din ceilalţi.  :) :-*

nickyblu:
Asa zic si eu...........sa vedem partile buuuuuuuune din ceilalti........... ;D

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă