Arhiva > Arhiva
Frumusetea
marcutza:
"Un lucru însă e clar: între ce cred femeile că reprezintă frumuseţea şi ce vor bărbaţii de la ele e o prăpastie adâncă."
hai sa vedem @sum, @silviu, punctual, ce vreti voi de la femei in ceea ce priveste frumusetea ? :)
1. ...
2. ....
optimus sum:
--- Citat din: marcutza din Miercuri, 04 Mai 2011, 20:13 ---"Un lucru însă e clar: între ce cred femeile că reprezintă frumuseţea şi ce vor bărbaţii de la ele e o prăpastie adâncă."
hai sa vedem @sum, @silviu, punctual, ce vreti voi de la femei in ceea ce priveste frumusetea ? :)
1. ...
2. ....
--- Terminare citat ---
hi hi hi ...pai tu crezi ca eu stiu ce vreau de la o femeie ? te inseli grav...dar stiu cate ceva despre ce nu vreau ...
marcutza:
--- Citat din: optimus sum din Miercuri, 04 Mai 2011, 20:09 ---
--- Citat din: silviu din Miercuri, 04 Mai 2011, 20:04 ---Reţeta secretă a frumuseţii
Sute de ani experţii în estetică au încercat să descopere secretul frumuseţii perfecte. Idealul feminin s-a schimbat de la o eră la alta, iar specialiştii "au fabricat" şabloane pe care încă le folosesc. Reţeta frumuseţii nu este însă deloc simplă. Ea reprezintă un cumul de factori: aspect fizic, proporţii perfecte, detalii care fac diferenţa, atitudine şi trăsături de personalitate. Un lucru însă e clar: între ce cred femeile că reprezintă frumuseţea şi ce vor bărbaţii de la ele e o prăpastie adâncă.
--- Terminare citat ---
good point...omule ai zis cum nu se poate mai adevarat... ;)
--- Terminare citat ---
dupe cele scrise mai sus se pare ca e clar pt tine ce inseamna :) cum peste 5 minute nu mai poti spune ce si cum ?
DECI ? poate ne ajutati si pe noi, femeile, in aceasta privinta (nu ca as avea vreo problema) dar ca sa ajutam acolo unde nu este clar !!! :)
optimus sum:
pai daca femeile ar fi putut sa inteleaga ce vor de fapt barbatii de la ele...
1. traiam in matriarhat
2. barbatii ar fi inteles si ce vor femeile de la ei
nici o sansa sa intelegi neintelesul... femeile sunt fiecare un univers de sentimente ganduri, dorinte....poti intelege universul ?
almi_gabi:
--- Citat din: optimus sum din Miercuri, 04 Mai 2011, 20:25 ---nici o sansa sa intelegi neintelesul...femeile sunt fiecare un univers de sentimente ganduri, dorinte....poti intelege universul ?
--- Terminare citat ---
stiam eu ca ii' ceva cu mine ;D
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă