Arhiva > Arhiva
Frumusetea
silviu:
--- Citat din: almi_gabi din Marți, 10 Aprilie 2012, 14:31 ---fiecare are reteta ei si probabil secretele ei pentru care arata inca bine
--- Terminare citat ---
Sarandon a recunoscut care sunt secretele care o ajută să fie atât de fresh: "Mi-am făcut ceva lipo sub bărbie şi sub ochi", a declarat ea, citată de People.
--- Citat din: almi_gabi din Marți, 10 Aprilie 2012, 14:31 ---chiar - acum mi-a "traznit" ideea - exista oare concursuri de frumusete pentru varsta a 3-a ?? :coolsmiley:
--- Terminare citat ---
este si pentru bunicutze. uite aici
mamaaaaaa!!! ce bunicutze. mai ales bunica aia din poza numita "bunicute13" :faint:
de cate ori privesc la ea,
cu dor mi-aduc aminte
sfiala ce ma cuprindea,
asemuind-o-n mintea mea
duminecii prea sfinte :-[
silviu:
Sharon Stone şi-a dezvăluit secretul frumuseţii. Cum se menţine actriţa în formă, la 54 de ani
almi_gabi:
cand am citit de apa minerala ma gandeam ca o bea apoi sa vad ca de fapt se spala pe fata cu ea ;D
silviu:
bea vinul si se spala pe fata cu apa minerala.
luciamanta:
--- Citat din: silviu din Marți, 17 Aprilie 2012, 17:36 ---bea vinul si se spala pe fata cu apa minerala.
--- Terminare citat ---
In comparatie cu operatiile estetice suportate de multe vedete, tratamentul aplicat de actrita Sharon Stone este foarte convenabil. Cred totusi, că actriţa are o moştenire genetică foarte bună.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă