Arhiva > Arhiva

Frumusetea

<< < (121/175) > >>

micaela:
da, Caroline, si eu cred ca e mult mai importanta carisma decat frumusetea dupa canoane.  ;)

Caroline:
Eu cred ca putem simplifica. Aceasta carisma inseamna iubire oferita(universala, nu cuiva anume). Cu alte cuvinte arata cat esti dispus sa daruiesti celuilalt... in cuvinte, gesturi, zambet, atitudine pro si nu contra, limbaj non verbal de acceptare reciproca. Toate astea le facem cu totii din instinct, chiar daca nu le-am invatat niciodata, atunci cand ne pasa. Poate ca daca ne-ar pasa mai mult de omul din fata noastra (fie si numai pentru 3 minute, cat e nevoie ca sa cumperi o paine), lucrul acesta s-ar simti... nu numai ca am deveni carismatici pentru o clipa, dar am si primi inapoi acelasi lucru. Eu am verificat asta expre si merge... si la paine, si la scoala!  :)

micaela:

--- Citat din: Caroline din Miercuri, 04 Aprilie 2012, 23:24 ---Eu cred ca putem simplifica. Aceasta carisma inseamna iubire oferita(universala, nu cuiva anume). Cu alte cuvinte arata cat esti dispus sa daruiesti celuilalt... in cuvinte, gesturi, zambet, atitudine pro si nu contra, limbaj non verbal de acceptare reciproca. Toate astea le facem cu totii din instinct, chiar daca nu le-am invatat niciodata, atunci cand ne pasa. Poate ca daca ne-ar pasa mai mult de omul din fata noastra (fie si numai pentru 3 minute, cat e nevoie ca sa cumperi o paine), lucrul acesta s-ar simti... nu numai ca am deveni carismatici pentru o clipa, dar am si primi inapoi acelasi lucru. Eu am verificat asta expre si merge... si la paine, si la scoala!  :)

--- Terminare citat ---
foarte frumoasa idee. cred ca ai dreptate.  :)

silviu:
unii spuneau ca si hitler a fost carismatic. o fi oferit el iubire in stanga si-n dreapta?

micaela:

--- Citat din: silviu din Miercuri, 04 Aprilie 2012, 23:36 ---unii spuneau ca si hitler a fost carismatic. o fi oferit el iubire in stanga si-n dreapta?

--- Terminare citat ---
mda, e drept. si machiavelicii pot fi carismatici...

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă