Arhiva > Arhiva

Frumusetea

<< < (13/175) > >>

marcutza:
de la obraji la nas tot la oral ajungem, cu limba  ::)

mdeh, frumusetea asta  ;D

almi_gabi:

--- Citat din: gigeldefier din Marți, 26 Aprilie 2011, 18:44 --- Jason Hewlett Facial Exercises
--- Terminare citat ---

haios tipu  :D :D

optimus sum:
"machiajul, un coafat, o manichiura , o tinuta aleasa cu un minim de atentie ~ pot schimba in mod radical o persoana ~ in asa fel incat nu o mai recunosti

urmaream intro vreme emisiuni care tocmai asta fac si acolo am vazut cum se poate schimba infatisarea unei persoane astfel incat sa arate mai bine si chiar mai tanara"

asta pana deschide gura persoana in cauza...ca dupa aia tot ala esti si te recunoaste oricine cu ochii inchisi  ;D
eu cred ca adevarata frumusete a unui om se afla inlauntrul lui.
dupa 40 ani frumusetea aia fizica , de exterior , paleste...cea interiora atunci infloreste....

silviu:
Reţeta secretă a frumuseţii
Sute de ani experţii în estetică au încercat să descopere secretul frumuseţii perfecte. Idealul feminin s-a schimbat de la o eră la alta, iar specialiştii "au fabricat" şabloane pe care încă le folosesc. Reţeta frumuseţii nu este însă deloc simplă. Ea reprezintă un cumul de factori: aspect fizic, proporţii perfecte, detalii care fac diferenţa, atitudine şi trăsături de personalitate. Un lucru însă e clar: între ce cred femeile că reprezintă frumuseţea şi ce vor bărbaţii de la ele e o prăpastie adâncă.

optimus sum:

--- Citat din: silviu din Miercuri, 04 Mai 2011, 20:04 ---Reţeta secretă a frumuseţii
Sute de ani experţii în estetică au încercat să descopere secretul frumuseţii perfecte. Idealul feminin s-a schimbat de la o eră la alta, iar specialiştii "au fabricat" şabloane pe care încă le folosesc. Reţeta frumuseţii nu este însă deloc simplă. Ea reprezintă un cumul de factori: aspect fizic, proporţii perfecte, detalii care fac diferenţa, atitudine şi trăsături de personalitate. Un lucru însă e clar: între ce cred femeile că reprezintă frumuseţea şi ce vor bărbaţii de la ele e o prăpastie adâncă.

--- Terminare citat ---

good point...omule ai zis cum nu se poate mai adevarat... ;)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă