Arhiva > Arhiva

Frumusetea

<< < (104/175) > >>

silviu:
Jennifer Aniston, "cea mai sexy" femeie din toate timpurile
Actriţa americană Jennifer Aniston a fost desemnat㠄cea mai sexy" femeie din toate timpurile, în urma unui sondaj la care au participat cititorii site-ului MensHealth.com.

În acest sondaj, actriţa americană a devansat o serie de „legende" din lumea filmului şi a muzicii, precum Raquel Welch, Marilyn Monroe, Madonna, Pamela Anderson şi Angelina Jolie, potrivit contactmusic.com.

Jennifer Aniston, în vârstă de 42 de ani, a declarat că, în opinia ei, actriţa franceză Brigitte Bardot şi activista feministă Gloria Steinem ar trebui să ocupe primele poziţii în topul celor mai sexy femei din toate timpurile.

manghel:
calea de mijloc este reflectarea frumusetii interioare la exterior si vorbim despre un exterior sincer si nu o masca care o poate afisa multa lume doar pentru a fi altcineva decat ceea ce are inauntru

almi_gabi:

--- Citat din: silviu din Sâmbătă, 10 Decembrie 2011, 22:59 ---Jennifer Aniston, "cea mai sexy" femeie din toate timpurile
........

--- Terminare citat ---

nu arata rau Jennifer - m-a distrat fotografia de la minutul 2:03 in care se sprijina cu varful degetelor de la picioare de perete opus  ;D

cum oare unele vedete reusesc sa arate bine odata cu trecerea anilor iar altele  ca de exemplu cele 5 de mai jos sa arate asa rau

--- Citat din: silviu din Luni, 12 Decembrie 2011, 11:58 ---Foto: 5 foste sex simboluri care arată rău

--- Terminare citat ---

care sa fie pana la urma secretul frumusetii  !!??  ???

silviu:
depinde si de mostenirea genetica, si de abuzurile facute in tinerete. cum sa mai arat io bine acum, cand la tinerete beam bere cu vodca, fumam 2 pachete si pierdeam jde de nopti cu femei de oameni? imi zicea o fata: hai cu mine la mare! eu imediat plecam. pai ce minte aveam io?! isi batea aia joc de trupul meu cate 2 saptamani :( ajungeam acasa mai slab cu 5 kg si tras la fatza ca tzapu' nu mai zic unde :( bine ca nu existau iarba si coca pe vremea aia, altminteri cred ca miroseam trandafirii de la radacina demult :'(

manghel:
arata bine natural sau lucrate din toate punctele de vedere, atat operatii,tratamente cat si poze si imagini prelucrate, sincer tare as vrea sa vad si eu o astfel de persoana cand deschide ochi dimineata cum arata. :D

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă