Arhiva > Arhiva
Frumusetea
Mari_a:
Care actrita in plina ascensiune in lumea muzicala? Filmele ei sunt atat de... cum sa zic... edulcorate, ca te ia greatza... Muzica, ma rog, place multora. Mie nu. Dar gusturile nu se discuta.
Pentru mine JLo a ramas ceea ce a fost cand s-a lansat: o dansatoare. Jenny from the block, from the black, from the bronx, from the back.
Si la tema: nu mi-as pune extensii decat daca m-as apuca sa fac bani din aspect... ;) Ceea ce nu mai e posibil! ;D
(Sa ma scuzi, gabi, n-am nimic cu tine, am io azi p-ale mele :) :-* )
almi_gabi:
ce sa ai cu mine :) - poate sa-mi spui unde sa fac niste extensii bune ;D - nu ca astea ale lui JLo - eu in locul ei i-as da in judecata - cum e posibil asa ceva - si sunt convinsa ca nu le-a facut la 'frizeria" din coltul strazii - si cand apari pe scena - aspectul fizic conteaza
silviu:
O culturista a SOCAT planeta
Un culturist american a socat lumea dupa ce si-a facut schimbare de sex.
Chris Bruce era antreprenor, avea o sotie si doi copii, conducea o firma de milioane de dolari, dar a decis sa riste totul si sa-si schimbe viata
Mai intai s-a apucat de culturism si a ajuns la 115 kg de muschi si fibra, castigand mai multe premii in concursurile de bodybuilding.
In 2008, Chris a luat o decizie socanta! Si-a schimbat sexul, explicand ca toata viata sa s-a simtit mai mult femeie decat barbat.
julia:
am mai vazut ideea asta in filme - cea mai frumoasa femeie e un barbat (sau invers).
cine stie pina la urma poate asa si este: cel mai bun rezultat in ce priveste frumusetea umana e un amestec intre sexe.
silviu:
Cele mai sexy 10 femei din politică
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă