Arhiva > Arhiva

Frumusetea

<< < (88/175) > >>

Saturnianul:
Posibil. Dar rozul il vad categoric, mai ales daca e tipator...

almi_gabi:
Unii dintre cei mai urati actori - dar ii simpatizam pentru carisma si rolurile lor.  :)

o lista a celor mai urati actori

Mari_a:

--- Citat din: almi_gabi din Marți, 20 Septembrie 2011, 12:06 ---Unii dintre cei mai urati actori - dar ii simpatizam pentru carisma si rolurile lor.  :)

--- Terminare citat ---

Sunt fooarte interesante comentariile la listă!
Ţine de gust. Şi de gustibus... Nu e frumos ce e frumos, ci e frumos ce-mi place mie!

Uite unul frumos pe care l-au făcut urât: Leonardo. Nu ştiu ce Oscaruri va lua filmul ăsta (dacă va lua), dar unul pentru machiaj, din câte se vede, ar merita...
http://www.evz.ro/detalii/stiri/a-fost-lansat-primul-trailer-al-filmului-j-edgar-video-946299.html

almi_gabi:
mari, machiajul cred ca "scoate" ca sa spun asa pe multi actori - se pot sterge riduri, defecte ale trasaturilor etc
am vazut, la un moment dat cateva filmulete despre cum se realizeaza machiajul profesional - special pentru filme si videoclipuri - si uneori este o munca de cateva ore - mai ales pentru personaje din filmele istorice sau SF a caror fizionomie trebuie "schimbata"  major

Mari_a:
Da, e celebru cel cu machiajul lui MJ pentru Thriller...
Dar dacă ne apucăm să discutăm despre machiaj pe topicul de “frumuseţe a femeii“... avem de scris tomuri! Şi plictisim audienţa  ;D

Doi tipi citeau ştiri la radio. Unu' zicea despre nu-ştiu-ce-tencuială de pe nu-ştiu-ce-tavan care a căzut pe unii într-o sală de conferinţe. Celălalt zice: - Nah, nu mă, n-a căzut nimic, doar se demachia Andreea Raicu!

(Hi hi hi, ce drăguţ: numai mama îmi zice mari  :) )

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă