Arhiva > Arhiva
Frumusetea
julia:
femeia cu cele mai multe operatii estetice. frumoasa??
http://www.2pep.com/amazing-cool-stuff/the-world-record-of-the-most-cosmetic-surgeries-ever.html
janeta:
daca as avea banii necesari si acelasi rezultat , zau ca nu mi-ar displace sa arat si eu ca tanti aratata de tine , jul . in fond nu vad nimic rau in dorinta de a fi frumoasa . numa` ca sigur mi-ar displace sa constat ca botoxul mi se scurge prin coltul gurii ori , doamne fereste , cand mi-as pune rochia de seara superdecoltata sa constat ca un san s-a lipit de buric .
in concluzie , imi place ideea dar nu am inca incredere in procedeul prin care poate fi realizata :D
julia:
dar pe mine ma intereseaza daca odata cu operatiile estetice se intoarce si timpul inapoi, n-o mai dor genunchii sau spatele ca pe altele de virsta ei, nu mai intra la menopauza etc
silviu:
--- Citat din: julia din Luni, 01 August 2011, 21:01 ---femeia cu cele mai multe operatii estetice. frumoasa??
--- Terminare citat ---
da! si nu mi-as face griji ca i se scurge botoxul si ca un san e cu un mm mai jos decat celalalt.
julia:
in rindul femeilor de virsta ei, da e frumoasa si arata bine. dar nu cred ca o confunda cineva cu una de 25 ani sau 35
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă