Arhiva > Arhiva

Frumusetea

<< < (59/175) > >>

micaela:
hai, mai, jul...nu generaliza...

silviu:

--- Citat din: micaela din Marți, 31 Mai 2011, 23:17 ---dar prietenii da.  ;)

--- Terminare citat ---
ei bine, cei mai multi dintre amicii mei sunt de calitate. chiar ma minunez uneori cum de s-au procopsit cu asa neveste :(

--- Citat din: iulia17 din Marți, 31 Mai 2011, 23:18 ---in general (deci generalizez) nevestele prietenilor sunt o categorie aparte. tot ce misca in fusta trebuie denigrat si muscat de dos pt a nu trezi admiratie.

--- Terminare citat ---
asta cam asa e.

carmentoma:
    Doar la nevestele prietenilor te raportezi? Eu, dimpotriva, chiar fac compplimente femeilor cu adevarat frumoase, sau cu anumite trasaturi iesite din comun! Uite, de exemplu Lucia e o femeie surprinzator de frumoasa... si i-am spus-o! Sper ca nu am shocat-o prea tare! Si Micaela are niste ochi superbi, pe care i-am remarcat de cand am vazut-o! E ciudat sa procedez asa, pentru unii, poate, dar ce e frumos si lui Dumnezeu ii place!... Si credeti-ma... imi plac DOAR barbatii! M-a ferit Bunul de invidii nejustificate!

micaela:
ca sa vezi...eu vad in oglinda...multe femei de calitate procopsite cu barbati "discutabili" (nu prin barfa ;D)

iulia17:

la asta ma gindeam si eu ca depinde de unde privesti. ce sa inteleg, ca de fapt ambii sunt de caliatate sau amindoi sunt de ...

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă