Arhiva > Arhiva

Frumusetea

<< < (53/175) > >>

optimus sum:
eratele au rolul lor, atata timp cat nu putem sa ne editam greselile direct...
 standardele ridicate au rostul lor,
ipocrizia si linguseala eu le vad in alta parte dar asta e doar opinia mea...
de acord cu voi ca avem o problema de personalitate, si trebuie sa o rezolvam ca sa putem merge mai departe...
dar daca ne mai intepam mult pe forum , aiurea, eu imi iau jucariile si ma duc unde vad cu ochii si va las pe voi sa va intepati cat vreti, in puii mei...
chiar nu puteti sa va comportati normal ? cotofenelor...

micaela:
carmen, nush" daca ma consideri intre "admiratoarele secrete" ale lui optimus  :D:D, da' io-ti spun ca nu-s, si in orice caz nu in sensul "acela"...daca am intervenit cu o opinie pacifista a fost pentru ca, balanta fiind, ma dezechilibreaza dizarmonia...de aceea incerc, de cate ori pot, oriunde, si oricine ar fi implicati, sa aplanez tensiunile.
si-apoi, eu sunt o admiratoare secreta a lui silviu.  :D  glumesc, zau asa...  :D :D
nu, mie-mi plac toti oamenii inteligenti si cu umor si cu suflet, fie ei femei, fie ei barbati. nu am partis-priuri, nu tin cu nimeni decat cu bun simt, frumosul si binele. incerc sa ignor rautatile, cel putin o vreme...nu-mi reuseste mereu, da' ma straduiesc.  :D
 :)

carmentoma:

--- Citat din: optimus sum din Miercuri, 25 Mai 2011, 18:16 ---
chiar nu puteti sa va comportati normal ? cotofenelor...

--- Terminare citat ---

carmentoma:
    Cum ai caracteriza tu pasaricile astea? Eu mai repede m-as vedea o cucuvea... sau o bufnita! Nu crezi?

carmentoma:
...Si mesajul meu de mai jos era autocritic, nu critic!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă