Arhiva > Arhiva
Frumusetea
micaela:
marcuta, tine minte un lucru de la mine, ca-s mai batrana ;D, atacurile ii discrediteaza pe cei care le fac nu pe cei carora le sunt adresate. in rest, numai de bine.
Jeanette, sa stii ca si eu te prefer asa naturala. cele spuse mai sus voiau a-ti preciza ca madama din fotografie e "aranjata", necum o splendida faptura clepsidrica.
janeta:
--- Citat ---@janeta !!! tu ai frumusete o naturala, cu un bun simt excitant si cu o intuitie debordanta !!!! tine-o tot asa, pe mine m-ai atras din prima si crede-ma ca asa vei atrage in continuare(si NU ma refer la femei ci la partea masculina Grin) !
nu prin erate, prin standarde ridicate cu mult deasupra nasului, ipocrizie, linguseala de 2 lei samd Wink
restul e can'can Wink
--- Terminare citat ---
marcutza draga , de ce n-am eu norocul ca tu sa fi cel fat-frumos ( cu palosul gros -citat cassa loco-) care sa cada drept pe spate in fata frumusetii mele naturale de 56 de ani ( asta pt ca n-am avut bani de tunat ) si excitat la maxim de bunul meu simt ( ceva nou: nu-mi amintesc ca bunul meu simt sa fi facut sa pocneasca fermoarul vreunui prohab vreodata)?
eu spun frumos : saru`mana pentru frumoasa parere , dar eu cred ca tu ai o problema cu generozitatea : faci risipa :D
si am sa te rog sa nu mai incerci sa ma faci sa ma simt cu atomii perfect aranjati si asezonati , pentru ca sunt femeie batrana si plang usor :'(
si decat in vorbe sa ne duelam , mai bine un cantec sa ascultam :
janeta:
--- Citat ---Jeanette, sa stii ca si eu te prefer asa naturala. cele spuse mai sus voiau a-ti preciza ca madama din fotografie e "aranjata", necum o splendida faptura clepsidrica.
--- Terminare citat ---
mica , puiule , si tu ? ba eu as fi lasat rapid naturaletea ridata si m-as fi tunat in draci ca sa arat macar pe 1/2 din cum arata tanti aia . si ramaneam la fel cu " frumusetea sufletului ? ca nu-mi vara nenea doctorul silicon si acolo :D
micaela:
parol ca mie dama aia nu-mi place... de gustibus. intotdeauna pariez pe naturalete...
si la ce foloseste un chip tanar si-o piele intainsa dar cu un suflet ridat si ros de rautati? ;D
frumusetea sta in caracterul omului, in bucuria lui de viata, in energia pozitiva, in umorul lui, in "ranjeala"...ca nu numai Jul e ranjita pe aici, remember? vrei sa "public" fotografia ta? ;D
carmentoma:
Faci parte, fara discutie, Janeta, dintre femeile frumoase de aici, dar asta nu o spun eu ci oglinda! Cea fizica si mai ales cea a sufletelor noastre! Si nu stiu ce ti-ai putea dori sa "tunezi"! Pe mine ma urateste firea mea prea directa, sunt convinsa, dar chiar nu pot sa trec cu vederea anumite aspecte care nu imi convin la un moment dat, doar pentru a "face frumos"! E impotriva naturii mele! Nu vreau sa ma schimb, asa scorpie cum sunt si imi dau seama ca ieri nu l-am suparat doar pe @optimus sum, ci mai ales pe admiratoarele lui secrete! Eu nu sunt ranchiunoasa, in schimb, doar ca nu imi plac oamenii prefacuti si "joviali" doar asa, de protocol! El este si va ramane un barbat bine, cu succes la sexul frumos, indiferent de parerea si polemicile mele cu el! Trebuie sa fie pe aici si persoane "asa nu", ca mine, ca altfel nu ati mai avea grad de comparatie sa vedeti frumusetile din jur!
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă