Arhiva > Arhiva

Frumusetea

<< < (48/175) > >>

fortuna777:
...si eu am o fixatie cu scrierea corecta, pentru ca meseria pe care o am nu-mi permite sa fac greseli de ortografie sau de punctuatie...Insa nu as judeca un om dupa cat de corect scrie romaneste...Poti scrie corect  si sa-ti lipseasca acele trasaturi fundamentale care ii fac pe unii sa se ridice mult deasupra multimii. Cunosc oameni cu patru clase, care nu au nicio tangenta cu ortografia, dar care sunt de  un bun simt, o moralitate si o intelepciune pe care nu le intalnesti la oameni cu nu stiu cate doctorate.

iulia17:

asta imi aduce aminte de o conversatie pe care am avut-o demult cu cineva, persoana care mi-a lasat o impresie f buna, calatorise mult, vorbea frumos, si la final ii fac propunerea de a-i da citeva materiale de citit despre subiectul pe care-l discutasem. imi spune nu, nu am ce face cu ele ca eu nu stiu sa citesc, nu am avut aceasta sansa de a merge la scoala.
oamenii sunt frumosi in atit de multe si neasteptate situatii...

janeta:
nu vreau sa duc discutia in derizoriu dar va roooooooog eu frumos t fiti un pic mai veseli , pentru dumnezeu !
sunt bune discutiile in contradictoriu pentru ca din ele poti extrage idei , dar lucrul asta se poate face si cu umor si , credeti-ma , e mult mai placut .

parerea mea este ca noi toti suntem oameni frumosi pentru ca frumosi am venit pe lume . ce nu ne place a fost adaugat pe parcurs si depinde doar de noi sa cautam a vedea frumusetea celor din jurul nostru . asta in caz ca ne intereseaza asta , desigur .

uite eu , de exemplu , asi fi foarte interesata de frumusetea lui Leonidas... (oh ,ah , ufff  Leonidas... :P ) multumesc Silviu , puiule ca mi-ai oferit la ce sa visez :la o imagine frumoasa . dar ce sa fac eu doar cu imaginea ?
si ce , naiba , ar putea sa faca el cu mine ? impachetari cu namol ?

na , fi-r-ar sa fie , ziceam sa fim veseli si m-apuca plansul numai gandindu-ma cum as arata eu la Techirghiol balacindu-ma cu Leonidas in glodul namolos .

micaela:
 :D :D :D

micaela:
silvius, mai ai vreun viteaz dinasta care se ne lumineze ziua?  :D

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă