Arhiva > Arhiva

Frumusetea

<< < (32/175) > >>

iulia17:

miha, ai uitat sa scrii un alt post in care spui: O`Hara cu H mare

sa nu dai, te rog eu...
uite si un cadou 

micaela:
da, stiu...am vazut ca nu mi-a ieshit shiftu', da' n-am mai vrut sa imbacsesc pe-aicea cu erate.  :D

nu dau, nu.  :D

vaaai...multumesc. nu stiam ca exista o melodie cu numele meu. stiam doar de "michelle, ma belle"  ;)

optimus sum:

--- Citat din: fortuna777 din Joi, 19 Mai 2011, 21:48 ---
--- Citat din: optimus sum din Joi, 19 Mai 2011, 21:32 ---Draga fortuna, nu bravez niciodata... :) spun ce simt si ce gandesc, incercand sa nu exagerez in argumentatii...
nu sunt decat un barbat la fel ca oricare , dar poate stiu sa fac diferenta intre femeia care vreau sa fie cu mine si cea care vreau sa mearga cu mine...

--- Terminare citat ---

nu inteleg?...sunt doua femei distinte?...cea care vrei sa fie cu tine nu este aceeasi cu cea care merge cu tine? ???

--- Terminare citat ---
cea care vreau sa fie cu mine va merge cu mine "pana cand moartea ne va desparti"...
cea cu care vreau sa merg va fi o dulce experienta de cateva clipe...si va fi doar daca nu exista cea de sus ...pentru ca prima varianta, odata ce exista , cand exista, exclude orice alta varianta...

fortuna777:

--- Citat din: optimus sum din Joi, 19 Mai 2011, 22:27 ---
--- Citat din: fortuna777 din Joi, 19 Mai 2011, 21:48 ---
--- Citat din: optimus sum din Joi, 19 Mai 2011, 21:32 ---
--- Terminare citat ---
cea care vreau sa fie cu mine va merge cu mine "pana cand moartea ne va desparti"...
cea cu care vreau sa merg va fi o dulce experienta de cateva clipe...si va fi doar daca nu exista cea de sus ...pentru ca prima varianta, odata ce exista , cand exista, exclude orice alta varianta...

--- Terminare citat ---

OK...acum am inteles :)...fata de moda veche si cu prejudecati cum sunt, imi imaginam ca vrei sa mergi in paralel cu doua... :)scuze :)
--- Terminare citat ---

micaela:
ia uite si la asta ne potrivim..'de moda veche si cu prejudecati"  :D

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă