Aici se discuta > Subiecte generale
Dependentele
giovis85:
patronii acestor magazine ar trebui inchisi omoara tinerii,ce sapca mea vad aia in etnobotanice nu inteleg eu nici nu fumez dar decum sa ma droghiez eu acum sunr dependent de singlescamp dar stiu ca nu dauneaza grav sanatatii doar inbunatateste starea de spirit si alunga gandurile negre
almi_gabi:
--- Citat din: giovis85 din Duminică, 27 Martie 2011, 13:25 ---....eu acum sunr dependent de singlescamp dar stiu ca nu dauneaza grav sanatatii doar inbunatateste starea de spirit si alunga gandurile negre
--- Terminare citat ---
dauneaza grav doar .... singuratatii ;D
giovis85:
pai acum nu sunt singur va am pe voi,am primit un email salvator si culmea era la spam asa am aflat de voi si nu imi pare rau ca am intrat aici
Saturnianul:
--- Citat din: silviu din Duminică, 20 Martie 2011, 16:47 ---sunt decis sa renunt la toate dependentele in afara uneia: dependenta de Dumnezeu.
--- Terminare citat ---
Daca vorbesti de acel Dumnezeu fain, milostiv si care-si iubeste fii si fiicele, aka Tatal Nostru, intentia lui nu e sa fim dependenti de el, nu asta isi doreste. Ci doar sa-l respectam. E mare diferenta intre a respecta si a fi dependent.
Oricum, daca ma gandesc la Dumnezeu din perspectiva oamenilor, El e o mare nebuloasa. Fiindca ba e bun si milostiv, ba e tiran. Si cum pentru multi, Dumnezeu pare a fi sursa atata a celor bune, cat si a celor rele, ma intreb atunci care e mai e rolul diavolului in mitologia religioasa? De ce se mai teme lumea de el daca tot Dumnezeu e acela care canta si partiturile lu' musiu Satana? :)
almi_gabi:
Dumnezeu este asa cum si-l inchipuie fiecare dintre noi!
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă