Aici se discuta > Subiecte generale

Dependentele

<< < (106/110) > >>

adda:
Fixativ si alte produse, avem de unde alege, oferta e vasta ;)

costi31:
Wonderland ,
Era misto daca spuneai  ca v-ati intors peste 2 zile si '' lupul cel rau '' zicea : - heeei n-aveti voie cu cimpanzei in aeroport !  :P  :happy:

Louie:
Referitor la fumat... si eu sunt dependenta de fumat, de ani de zile am recurs la variantele "usoare", tigarile asa zise "paie" ;D in speranta ca usor, usor o sa le las de tot.
Da' de unde!

Am reusit odata sa nu fumez 2 saptamani. Prima saptamana a fost greu de trecut, insa la sfarsitul ei deja incepusem sa ma intreb de ce oare am fumat eu atatia ani pentru ca nu e nici o scofala :))
In a doua saptamana tigarile parca nici n-ar fi existat vreodata in viata mea.
Apoi...am aprins o tigare si a fost de ajuns ca sa incep sa fumez din nou.

Mark Twain a spus la un moment dat: "A te lăsa de fumat este cel mai uşor lucru; eu mă las în fiecare zi!"

Pentru fumatori: nu-i asa ca o cafea buna dimineata, merge perfect cu o tigare?

wonderland:
La întrebarea asta, doar fumatorii o pot...aprecia ;).
Deși știu și nefumători cărora le place fumul de țigară, fumători care s-au lăsat de fumat și urăsc fumatul și, indirect fumătorii, sau fumători care nu suportă fumul de țigară al altora (așa ca mine  :buck2:)

Una peste alta, cum a fost prima zi de abstinență? Mie mi s-a cam lăsat freza. :2funny:

Louie:
Prima zi de abstinenta? Asa si asa. Cum imi venea sa fumez, ma duceam si ma culcam, asa ca am cam dormit toata ziua.
De fapt am cam dormit toata saptamana  :2funny:

Chestia este ca daca nu am fumat, nici nu am baut cafea, asa ca nu a fost greu sa dorm.
Pentru mine cafeaua si tigarea sunt strans legate, o cafea fara o tigare nu mai are nici un farmec. Poa'sa fie ea cafeaua cafelelor, degeaba!  :2funny:

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă