Aici se discuta > Subiecte generale

Dependentele

<< < (10/110) > >>

silviu:

--- Citat din: cameliagabriela ---as vrea sa va intreb daca sunteti de acord k aceasta dependenta de munca este data, pentru unii oameni, de propria constiinta care nu "ii lasa sa plece acasa" pt acesta le tot sopteste: hai sa termini si treaba asta.....cine stie ce probleme apar si maine....
--- Terminare citat ---
in astfel de momente, trebuie sa facem dupa cum spune proverbul: nu lasa pe maine ce poti face azi! lasa pe poimaine!
--- Citat din: marcutza ---as zice ca-i fost pe-acolo de cunosti ce fel de exemplare sunt pe-acolo :o
--- Terminare citat ---
ti-am spus ca inca din copilarie comunicam cu Fecioara Maria pe cale onirica, printr-un soi de telefon fara fir? Ea mi-a destainuit structura demografica si sufleteasca a locatarilor din Rai. crede-ma si nu cerceta!

marcutza:
silviu
--- Citat ---ti-am spus ca inca din copilarie comunicam cu Fecioara Maria pe cale onirica, printr-un soi de telefon fara fir? Ea mi-a destainuit structura demografica si sufleteasca a locatarilor din Rai. crede-ma si nu cerceta!
--- Terminare citat ---

upssssss, vai mie nevrednica enoriasa  :'(  :D

atunci poti crede si nu vei cerceta vorbele mele, da? da? da?:

--- Citat din: marcutza din Joi, 24 Martie 2011, 16:37 ---pana acum...in aceasta viata...am gasit 2 astfel de barbati !!!

deci, se invarte !

--- Terminare citat ---

silviu:

--- Citat din: marcutza din Vineri, 25 Martie 2011, 11:58 ---atunci poti crede si nu vei cerceta vorbele mele, da? da? da?:
--- Terminare citat ---

--- Citat din: marcutza din Joi, 24 Martie 2011, 16:37 ---pana acum...in aceasta viata...am gasit 2 astfel de barbati !!!

deci, se invarte !

--- Terminare citat ---
nu le cercetez. si te asigur ca atunci cand vei lua liftul (sper ca in sus), pe la vreo 90 de ani, vei ajunge la loc cu verdeatza, cu tot confortul exterior atat de drag tie si numai cu oameni inteligenti, amuzanti, sinceri, comunicativi, placuti si iubitori :)

steliana:
credeti ca putem depinde de altceva decat de ceea ce vine in armonie ... ?

unde vom merge ... asternem calea din momentul in care constientizam pasii ...

marcutza:
si am un lift modern, frumos si sexy  :D :D :D :D de fapt 2  :D :D si intotdeauna(cel putin pana acum) l-am luat in sus  :)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă