Aici se discuta > Subiecte generale
Dependentele
Caroline:
Mie sa-mi strici cheful? Nu cred, ca sunt de acord cu tine... :giggle:
Asteptam pragul critic atunci cand noi vom deveni normalitatea si uratii, raii, ticalosii, meschinii, placizii etc. vor deveni desueti.
(Vezi ca eu ma pricep mai bine la stricat cheful...)
P.S. Cred ca am mai descoperit o dependenta: de somn. Pai nu dormim in fiecare zi?! Eu cred ca tocmai ma duc sa trag o priza... de somn. Noapte buna! :bow:
micaela:
--- Citat din: Caroline din Duminică, 08 Aprilie 2012, 22:57 ---Mie sa-mi strici cheful? Nu cred, ca sunt de acord cu tine... :giggle:
Asteptam pragul critic atunci cand noi vom deveni normalitatea si uratii, raii, ticalosii, meschinii, placizii etc. vor deveni desueti.
(Vezi ca eu ma pricep mai bine la stricat cheful...)
--- Terminare citat ---
zau ca asta sper si eu, Caroline, ca intr-o zi sa se atinga masa critica necesara sa se rastoarne raportu'.
luciamanta:
--- Citat din: bitek din Duminică, 08 Aprilie 2012, 22:51 ---(Fii atenta cum iti stric cheful)
Mai Mica, io vorbeam cu Maria mai ieri, ca SC-u-i plin de oameni cumsecade. Si inimosi. Si blanzi. Si buni. Da`singuri. Si-i ziceam ca-i tare pacat...
--- Terminare citat ---
Nu este niciun pacat. Stii vorba: "cine se aseamana se aduna". :)
silviu:
El este cel mai "nenorocit" beţiv din România! A băut 60 de beri şi 2 litri de votcă într-o zi! "La 6 ani, mergeam cu sticla de vin la şcoală"
Tatăl său era miner şi alcoolic, clujRaul a început să bea de la vârsta de 3 ani când femeia care avea grijă de el îi combina ceaiul de tei cu vin pentru a dormi liniştit, obicei pe care l-a făcut şi la şcoală: "In clasa I duceam cate o sticluta de vin cu mine si beam pe ascuns ca sa nu ma vada colegii... Ma duceam in WC si beam."
Pentru dureri de orice fel, bunica lui îl "doftoricea" tot cu alcool: "Daca te durea burta luai afinata, daca aveai alte dureri luai un pic de coniac. Daca nu aveai pofta de mancare beai un pic de vin muscat sau feteasca. Apa foarte putin, ca era toxica."
dl_prd:
Asta esti tu cand erai mic? De mic iti fugeau ochii dupa
"'iepurasi"'ca tot vine iepurasul de Pasti
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă