Aici se discuta > Subiecte generale

Dependentele

<< < (87/110) > >>

bit:
Pai dupa cum se calculara, cica ar fi veninos.

Cat despre  :offtopic:, las`ca tot io-s de vina. Ca de-abia se invatara oamenii, n-are rost sa schimbam acuma.

micaela:

--- Citat din: bitek din Duminică, 08 Aprilie 2012, 22:44 ---Pai dupa cum se calculara, cica ar fi veninos.

Cat despre  :offtopic:, las`ca tot io-s de vina. Ca de-abia se invatara oamenii, n-are rost sa schimbam acuma.

--- Terminare citat ---
tot scorpion? e plin SCu' de veninosi.  :)

Caroline:
Io chiar nu mai stiu ce mai sunt... Ca pan-acum mi-au iesit vreo 3 variante de ascendent, pe 3 site-uri diferite. Oricum, nu mai sunt dependenta de horoscoape, premonitii, semne si superstitii. Chiar daca sa zicem ca ar exista ceva adevar pe-acolo, eu vreau sa cred ca pot fi ce vreau eu.  :angel:

bit:
(Fii atenta cum iti stric cheful)
Mai Mica, io vorbeam cu Maria mai ieri, ca SC-u-i plin de oameni cumsecade. Si inimosi. Si blanzi. Si buni. Da`singuri. Si-i ziceam ca-i tare pacat...

L.E. Bine, asta a fost pana sa apar io, care v-am stricat media! ;D Plus ca mie-mi place bataia... :giggle:

micaela:
da, am remarcat si eu ca lately s-au adunat oameni dinacestia...place.  o fi chestiune de vibratie?  :)
de ce sunt singuri? ma-ntreb si eu. ca-s si destepti si armoniosi fizic... nu-mi explic.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă