Aici se discuta > Subiecte generale

Dependentele

<< < (67/110) > >>

Guesswho:
Sotia? Da` cine-i cere ei parerea?  :D

Caroline:
Eu n-am inteles nici intrebarea, pana la urma era vorba despre dependenta de femei (afemeiatul / priapicul) sau dependenta de o femeie (obsesiv-compulsiv)?! Nu cred ca afecteaza altfel decat in cazul oricarei manii... dar las barbatii sa se hotarasca mai intai la ce fel de maniaci se refera.   >:D

silviu:

--- Citat din: caroline ---Eu n-am inteles nici intrebarea
--- Terminare citat ---

--- Citat din: guesswho" ---Cum iti poate afecta viata dependenta de femei? Negativ, cred eu....tradus printr-o viata dezordonata (daca dependenta se refera la mai multe femei)
--- Terminare citat ---
aceasta-i intrebarea: cum ne poate afecta viata dependenta de femei? adecatelea unde-i dezordinea? nu mancam la ore fixe? ne punem izmenele pe scaun? nu ne calcam chilotii la dunga? ???

steliana:
Pe unii barbati nu ii poate afecta aproape nimic. Au depasit momentul detasarii.
Ei sunt in ele, dar nu sunt ai lor - femeilor!

La fel si in cazul barbatului care si-a refacut viata. Stia! Dar a asteptat momentul Constientizarii!
Constienta a ceea ce urma sa se intample a determinat decizia luata de el.

Dezordinea lasata in voia ei, duce la ordine.
Toate aceste lucruri le consider ... intr-un anume fel - doar pentru perceptia mea. Fiecare este liber sa faca ce doreste, cand voieste, cum doreste. Atunci cand are libertate, se va manifesta doar in spiritul sau.
Cu cat ingradim, cu atat limitam!

silviu:
n-am priceput nimic...da' daca zici ca ei sunt in ele, e ok.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă